Poll Toncanet

Wij (de leiding) spelen met het idee om tijdelijk een eigen sociale media op te richten voor jullie. Lees dit bericht eens helemaal door en laat het ook eens door je ouders lezen.

Langs deze sociale media zouden we ‘live’ berichten naar jullie kunnen sturen (bijvoorbeeld tijdens de vergaderingen) of jullie naar ons maar ook naar elkaar. Zou zouden jullie nog wat contact met elkaar kunnen behouden. Wij vroegen ons alleen af of jullie dit ook een goed idee vinden? Vul daarom onderstaand formulier eventjes in.

Dit ‘Toncanet’ zou enkel beschikbaar zijn voor de Tonca’s, en niemand anders!

Dit zou je ermee kunnen doen:

  • Een leuke profielfoto en omslagfoto uploaden (zie foto van hoe het eruit zou kunnen zien)
  • Chatten met elkaar en met de leiding (zie foto van hoe het eruit zou kunnen zien)
  • Foto’s/filmpjes plaatsen, reageren op elkaars foto’s en filmpjes en deze ‘liken’ zie foto van hoe het eruit zou kunnen zien)
  • De leiding zou tijdens de vergaderingen opdrachtjes voor alle Tonca’s rechtstreeks naar jullie kunnen doorsturen via het internet.

Je zal niet zelf groepen kunnen maken (dit kan aan de leiding gevraagd worden met reden, bijvoorbeeld de groep team 1 voor een bepaalde vergadering). Je zal privéberichtjes kunnen sturen naar andere Tonca’s (die dus voor niemand anders zichtbaar zijn), maar alle berichtjes zullen wel zichtbaar zijn voor het websiteteam van de Scouts (dit zijn Tatanka en nog 2 leiding van andere takken). Zo kunnen we, als er gepest wordt, de pesters hiermee confronteren (boodschap is dus: niet pesten!!!).

Zouden jullie gebruik maken van een tijdelijke sociale media?Duidt 'ja' aan als je denkt dat je dit wel handig zou vinden. Duidt 'neen' aan als je niet denkt dat dit nuttig is.

Heb je hierover nog vragen of opmerkingen? Vul ze in het vak hieronder in en stuur ze door!