Gegroet beste Welpjes,

Na een al wat ongewoon scoutsjaar dat gelukkig met een fantastisch kamp afgesloten is, kunnen we weer beginnen aan een nieuw superstoer Welpenjaar! Daarbij zijn er echter enkele nieuwigheden waarmee we rekening moeten houden, zo zullen we dit jaar nieuwe voormalige kapoentjes kunnen ontvangen en zullen onze geliefde uren gewijzigd worden. Voorlopig zullen vanwege de corona-maatregelen de vergaderingen plaatsvinden van 11 tot 13 uur. Kijk de condacum daarom steeds na voor nieuwe info, wij hebben er in ieder geval al veel plezier in!

ZATERDAG 5 september van 12:00 tot 15:00: Kick-Off

Hoezee, het scoutsjaar kan weer beginnen en dit met ons legendarische evenement de Kick-Off! Hierbij komen jullie jullie nieuwe leidingsploeg te weten en mogen jullie jullie officieel komen inschrijven voor dit nieuwe scoutsjaar. Dit jaar wordt het evenement wat aangepast, maar hierover krijgen jullie zo snel mogelijk meer info. Kijk dus regelmatig de site na voor updates!

ZONDAG 13 september van 11:00 tot 13:00: Welkomstvergadering

Tijd voor de tweede vergadering. Bij de welkomstvergadering zullen we de nieuwe Welpen ontvangen, die hun kapoenencarriĆØre hebben afgesloten. Samen gaan we hier onze eerste stapjes zetten om er een mega jaar van te maken!

ZONDAG 20 september van 11:00 tot 13:00: Openingsvergadering

Normaal gezien zouden we nu als een grote scoutsgroep weer leuke spellen spelen, maar wederom zal door de aangepaste maatregelen dit in een nieuw jasje worden gestoken. Geen zorgen met onze eigen groep maken we het des te stoerder.

ZONDAG 27 september van 11:00 tot 13:00: Pimp-je-lokaal-vergadering

Nadat we wel driemaal grondig kennis hebben gemaakt met elkaar kunnen we onze leefruimte wat gaan aanpassen naar onze goesting. Voorzie dus coole posters, goed humeur en heel wat inspiratie.

Groetjes,

Jullie tot dusver onbekende Welpenleiding,

????????????????????????????????????????????????????????????????????

Als je onderstaand formulier invult, kan je de condacum maandelijks in je mailbox verwachten! Zo ben je meteen op de hoogte wanneer wij iets nieuw online zetten.