September 2020

Na een half jaar zonder vergaderingen vliegen we er eindelijk terug in! Wij hebben er alvast kapot veel zin in en zijn er zeker van dat het weer een bangelijk jaar wordt. Alles loopt voorlopig nog een beetje anders door de corona-maatregelen, dus neem voor de veiligheid altijd een mondmasker mee. Mail zeker ook af als je niet kan komen!! Tot snel!

Zaterdag 5 september: Kick-Off 15u30-18u30

Jooooo gasten, met alle corona maatregelen kan de kick-off dit jaar helaas niet doorgaan zoals andere jaren. Maar niet getreurd! Jullie worden om half 4 op onze wei verwacht om jullie nieuwe leiding en elkaar al eens te ontmoeten. Ook kunnen jullie ouders jullie op dit moment komen inschrijven en iets komen drinken, spijtig genoeg zijn mensen van buitenaf zoals vrienden of grootouders dit jaar niet welkom. Meer info volgt nog! Houd zeker de site en het evenement in het oog! Wij zorgen ervoor dat alles coronaproof verloopt, kom in uniform en neem zeker een mondmasker mee!


Zondag 13 september: Welkomstvergadering 12-17u of 14-17u

Vandaag heten we de eerstejaars welkom!!! Eerstejaars: jullie worden om 14uur op de wei verwacht. Doe slechte kleren aan en pak zeker een handdoek en je uniform mee voor nadien! Tweede- en derdejaars: Wij zien jullie verschijnen om 12uur stipt, zo kunnen we al vanalles voorbereiden. Pakt goed wat rans mee (ge kent het wel he).


Zondag 20 september: openingsvergadering 14-17u

Normaal gezien is dit de dag waar we ons eens goed kunnen uitleven met de kleine mannen, met de maatregelen is dit uiteraard geen optie, dus duurt de vergadering ook niet heel den dag. We maken er met onze vk-bubbel iets goeeee van. Zeker komen is de boodschap!


Zondag 27 september: pimp-het-lokaalvergadering 14-17u

Haal allemaal de Picasso of Da Vinci in u naar boven, want vandaag gaan we ons lokaal nog eens goed onder handen nemen. Pak dus zeker allemaal verf(borstels), graffiti, krijt of eender wat dat ge denkt dat ons lokaal bonner kan maken mee. 


Voila, dat was de maand september. Wij hopen jullie vaak te zien! In oktober staat er nog meer leuks op jullie te wachten!

Stevige linker,

Uw zieeeek nice leidingsploeg