Wie is wie

GROEPSLEIDING

De groepsleiding zorgt voor de algemene coördinatie binnen onze groep.
Indien je een vraag hebt kan je deze  via groepsleiding@scoutskontich.be stellen.

Bij een dringende vraag kan je onderstaande gegevens gebruiken.

• Emilie Reyniers: 0476/37.27.94
  • Michel Deruyck:  0492/77.74.63

SECRETARIAAT

Het secretariaat zorgt voor de financiële zaken binnen de groep. Zij regelen ook de groepsadministratie, dus als je met vragen zit over de inschrijvingen kan je steeds bij hen terecht via secretariaat@scoutskontich.be

EVENEMENTEN

Het Events-team coördineert de organisatie van alle evenementen die door heen het jaar worden georganiseerd.

We hebben vier grote evenementen per jaar:

• De K!ck-Off
  • De Winternacht
  • De Magdabeatz
  • Opendeurdag (ODD)

Met vragen, feedback of dergelijke over een evenement kan je steeds terecht bij de groepsleiding.

WEBSITE

Het website-team zorgt er voor dat alles hier up-to-date blijft en je maandelijks de condacum kan raadplegen.

Heb je vragen of suggesties over de website kan je steeds terecht bij ons door een mail te sturen naar webmaster@scoutskontich.be

MATERIAALMEESTERS

De materiaalmeesters beheren het materiaal van de scouts. Zij zorgen voor al onze grote materialen (bv.: tenten) maar ook voor de kleinere zaken (bv.: bijlen en boren), zodat deze piekfijn in orde zijn voor het gebruik tijdens vergaderingen, evenementen en kampen.

Je kan hen altijd mailen via materiaal@scoutskontich.be .

EHBO-team

Het Leidingslokaal