Condacum Verkenners

September

Joe Verkenners, het nieuwe jaar gaat weer van start beginnend met de prachtmaand september waarin we de nog steeds even beroemde kick-off hebben en niet te vergeten de verwelkoming van de nieuwe Verkenners en het uitshotten van de ouwe! Zeker een maand om niet te missen!

Zaterdag 7 September van 14:30-16:30u: Kick-off

Ait, met de Kick-off beginnen we direct met ne klepper van formaat waarbij we eerst nog wa spellekes gaan spelen met de oude Verkennergroep. Daarna zal de nieuwe leiding tak per tak worden bekend gemaakt. Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten te doen en kunt ge zoals altijd terug goed komen eten! Voor de BBQ en het kubtoernooi moet je op voorhand inschrijven via kickoff2019@scoutskontich.be (BBQ) of kubb2019@scoutskontich.be (kubtoernooi). Inschrijven kan tot 31 augustus (kubtoernooi) of 1 september (BBQ).

Zondag 15 september van 10-17u OF 13-17u: Welkomstvergadering

Goed, ideale dag om onze nieuwelingen van de groep een warm welkom te geven en ze mooi in de groep erbij te laten komen! Veel moet hier niet echt over gezegd worden, alles spreekt voor zich. De eerste jaars kunnen best wel een extra paar slechte kledingstukken en een handdoek nemen.

De2deen 3dejaars komen om 10u en blijven tot 17u
De 1ste jaars komen om 13u, eten al thuis en blijven tot 17u.

Zondag 22 september 10-17u: Openingsvergadering

Om het jaar goed in te zetten en te laten zien dat wij als scouts nen hechte groep zijn gaan wij vandaag nog eens op stap met heel de groep om daar wat te ravotte met iedereen. De locatie delen wij nog wel met jullie mee wanneer we dat nodig vinden. Altijd lachen met die klein manne dus komen is de boodschap! Kom zeker met de fiets!

Zondag 29 september van 12-17u: Pimpt da lokaal jongeu

Vandaag nemen we ons lokaal eens goed onder handen en dan kunnen we dat inrichten naar eigen goesting, ziek greif. Ook kunnen de creatievelingen onder jullie zich bijvoorbeeld eens laten gaan op de muren met mooie schilderwerken waarvoor wij materiaal nodig hebben weliswaar. Daarvoor, iedereen pakt mee wa ge kunt van borstels, verf, alles waar ge iet graaf mee kunt doen eigenlijk. Als ge een chill lokaal wilt moete komen dan jonge

Sow, die eerste maand is weeral gevlogen op naar de volgendeuu

Groetjeuus, jullie nog onbekende leiding

Zondag 6 oktober: GEEN VERGADERING (Leidingsweekend)

De leiding is er even tussenuit om zelf op weekend te gaan zodat we het jaar verder kunnen plannen. Vandaag kunnen jullie dus genieten van een vrije zondag!

Zondag 13 oktober 14-15u: Binnen de minuut vergadering

Vandaag gaan we eens testen hoe snel jullie zijn, jullie stressbestendigheid en techniek. Hoeveel ballonnen kunnen jullie binnen de minuut opblazen? Kunnen jullie binnen de minuut een kaartenhuis boven van vijf verdiepen? Lukt het jullie om binnen de tijd alle kaarsjes uit te blazen met jullie neus? Wij zijn zeer benieuwd of het jullie allemaal lukt, dus zeker afkomen om uzelf te bewijzen!

Zondag 20 oktober 14-15u: Takkenvergadering

Onze scouts telt er zes, de wereld telt er biljoenen. Dit onderdeel van de plant is vaak waar de mooie of minder mooie bladeren of bloemen aan groeien of de tak waar je de tofste tijd van je leven hebt beleefd. Zoals je ziet is een tak iets heel veelzijdig, net zoals jullie!

Vrijdag 25 tot zondag 27 oktober: WEEKEND!!!!

Verdere info volgt nog, maar het is sowieso vrijdag om 20 uur op de wei in perfect uniform en zondag zijn we terug rond de middag. Wij kijken er alvast mega hard naar uit!

Tot in november! Stevige linker,

Dries, Stijn, Kurt, Tom en Charlotte