Condacum

Kampuitnodiging-2018-3

MEI

Dag verkenners, we zijn alweer aan de voorlaatste maand aangekomen. Dus zet jullie beste beentje voor. Let op want deze maand zijn er weer enkele speciale dagen en uren.

Zondag 6 mei: 14u-17u: kookvergadering:

Haal de beste Jeroen Meus in jullie naar boven. Want vandaag gaan we bakken, braden, spitten, koken en afwassen.  Vergeet geen €3, bestek en gamel mee te nemen.

Woensdag 9 mei: 12u tot opbouw gedaan is: VK-Café:

Vandaag doen we wederom ons best om geld in te zamelen voor ons kamp.Wij verwachten jullie zo snel mogelijk na jullie les om 12u. Dan vliegen we er zo snel mogelijk in om alles op te bouwen. Als dit gedaan is mogen jullie overhuis om jullie even op te frissen. Want we verwachten jullie terug om 19u zodat jullie je handen uit de mouw kunnen steken. Om 24u mogen jullie dan zelf beslissen om te blijven of naar huis te gaan.

Vergeet niet jullie vrienden en ouders uit te nodigen!

Zondag 13 mei: geen vergadering:

Jullie hebben voldoende geholpen vorige week. Daarom is het geen vergadering vandaag.

Zaterdag 19 mei: Kampinfo: 19u30-20u30:

Wij verwachten jullie (en mogelijks jullie ouders) om de kampuitnodiging te overhandigen. Daarnaast kunnen jullie ouders ook nog vragen stellen aan ons mocht dit nodig zijn.

Vergeet dit zeker niet, want het zal dit jaar een zeer goed worden.

Zondag 20 mei: WC-papier verkoop: 10u-17u:

Wederom gaan jullie vandaag jullie beste beentje moeten voorzetten om geld in te zamelen voor het kamp. Neem allemaal een grote rugzak, zak, aanhangwagen, … mee om zo veel mogelijk wc-papier mee te nemen. Vergeet ook geen lunchpakket!!!!! Verwittig daarnaast ook maar al jullie familieleden dat jullie zullen langskomen!

Zondag 27 mei: recordvergadering: 14u-17u:

Wie springt het hoogst? Wie loopt het snelst? Wie heeft de grootste mond? Wie is het slimste? Wie is het lelijkst? Wie is de beste nipperaar? Wie heeft de grootste longinhoud? En ga zo maar door.

Zo, dit was het dan voor deze maand. Niet vergeten af te zeggen als je niet kan! En steeds in perfect uniform.

Vuist

De verkennerleiding

Maarten Emilie Jorge Anthoon

Juni:
De laatste maand van het scoutsjaar is weer aangebroken.
Zeker blijven komen en verwittigen als je niet kan komen !Afbeeldingsresultaat voor fc de kampioenen ploeg

Zaterdag 2 juni: VK shot 19:30u tot 21:30u.
Het is weer zover mannen , onze jaarlijkse traditie gaat door op het kunstgrasveld van FC Kontich (aan het half diep). We spreken hier ook af, dus niet op de wei. Neem shoes, truitjes in ongeveer dezelfde kleuren (onderling afspreken) en genoeg drinken mee.

Zaterdag 9 juni: Gezelschapsspellen van 20u tot 22uAfbeeldingsresultaat voor gezelschapsspellen.
Wie van de verkenners is de ultieme gezelschapskoning?
Dat gaan we vanavond testen,
Neem zeker ook wat gezelschapspelletjes mee als je kan.

zaterdag 16 juni: Nipperke van 20u tot 22u.
Hier moeten geen woorden aan vuil gemaakt worden.
3,2,1 nipperkeeeeeu. Vergeet zeker uw stalen ros niet.

Zondag 24 juni: Slotvergadering van 10u tot 17u.
Vertrek en aankomst op de wei!
Wat nemen jullie mee:
-Fiets (in goede staat) + eventueel lichten voor mocht het regenen.
€3 + !!!!!!!!Identiteitskaart!!!!!!!! (niet bij is niet binnen)
Genoeg drinken, middageten voorziet de leiding maar neem nog maar tussendoortjes mee als je wilt!
-Zwembroek + handdoek
-Uniform
-Een schoon geweten en goed humeur

Jorge                                        Toine                                     Emilie                                   Maarten