Condacum

Helloow bester verkenners,

Het nieuwe scoutsjaar is weer aangebroken en het belooft een goeike te worden. Dit jaar bestaan we namelijk 100(!!!) jaar, wat betekent dat er extra veel te doen gaat zijn en het extra groots wordt. Kom dus zeker af om niets te missen van dit lit jaar. Wij hebben er alvast mega veel zin in!

Zaterdag 8 september van 14u30 tot 16u15: Kick Off

Naar jaarlijkse gewoonte beginnen we het jaar met de Kick Off. Kom om 14u 30 je leiding uitwuiven en om 4 uur staat je nieuwe leidingsploeg voor je klaar! Achteraf kan je ook de foto’s van kamp gaan bekijken. Je kan je tot 2 september inschrijven voor de barbecue en het kubbtournooi. Meer info vinden jullie ook op het facebook evenement. Zeker komen, want het wordt een knaller van formaat!

Zondag 16 september van 10u tot 17u: Openingsvergadering

Om het jaar mooi in te zetten trekken we er een hele dag op uit met heel de groep. Naar waar is uiteraard nog een verrassing. Breng zeker jullie fiets, een lunchpakket, genoeg water en  zonnecrème mee. Neem ook één euro mee! (liefst gepast)

Zondag 23 september van 10u tot 17u: Welkomstvergadering

Op deze dag zullen de eerstejaars officieel verwelkomd worden bij de verkenners. Als eerste jaar breng je vuile kleren en een handdoek mee.  De tweede- en derdejaars worden al om 10 uur verwacht en de eerstejaars zien we om 14 uur verschijnen.

Vrijdag 28 september om 20u: Infoavond ouders

Vrijdag nodigen we de ouders uit in ons lokaal om meer info te geven over hoe het komende scoutsjaar er uit gaat zien. Onze werking en regels zullen we hier toelichten. Alle vragen zijn welkom.

Zondag 30 september van 14u tot 17u: Pimp-mijn-lokaalvergadering

Om het lokaal helemaal als thuis te doen voelen, gaan we het vandaag onze eigen touch geven. Breng zeker ook verf, graffiti, borstels, glitterz en ander cool pimp materiaal mee. Wij geloven er in dat dat lokaal pretty AF wordt!

Stevige linker,

Joooow Vk’s

Het is nog maar oktober en ons eerste weekend staat al voor de deur. Het is dus duidelijk dat we er niet mee aan het lachen zijn en dat deze maand ne knaller van formaat wordt. Aanwezig zijn is de boodschap!

Van vrijdag 5 tot zondag 7 oktober: ons eerste weekend!

Het is er sneller dan verwacht en wij hebben er alvast superveel zin in! Voor meer info kijk je best op onze weekenduitnodiging!

Zondag 14 oktober van 14u tot 17u: K-side vergadering.

Jowjowjow, de verkenners van scouts Kontich, in het huuuuis. Luistert goe. Vandaag gaan wij laten zien waar de verkenners van de K-side wel niet tot in staat zijn. In ieder geval: daagt ons ni uit, als ge dood wilt komt er dan uit. K-side is groot, fokken met Kontich dat wordt uu dood! En gaat al maar buiten liggen bloeien, wij komen direct.

Zondag 21 oktober: Geen vergadering!

De leiding is zelf op weekend en nu al bezig met de vergadering van volgende week voor te bereiden. Spijtig genoeg is er deze zondag dus geen vergadering. Maar volgende week vliegen we er dus dubbel en dik terug in!

Zondag 28 oktober van 14u tot 17u: Halloweenvergadering.

Hoe opent een skelet zijn voordeur? Met zijn sleutelbeen. Waar in New York woont Dracula? In de Vampire State Building. Wie is leuker een vampier of een spook? Een spook, want die is geestig. Wie er zo’n slechte moppen verzint is ons ook een raadsel… Maar weet ge wat wel geestig gaat zijn? Onze vergadering.

Spijtig genoeg zit deze maand er alweer op! Vergeet zeker niet af te melden bij één van ons als je niet kan komen! Vergeet ook geen reclame te maken voor de eetavond die er in november aan komt!

Ne stevige linker:

VC                   Dries                     Klette                           Océ                               Jurg