Condacum

Yooo vk’s!

Juni, werkelijk de mooiste maand van het jaar. Mooi weer, kortere kledij en minder motzakken zoals jullie op straat door de examens! Maar niet getreurd, de leiding denkt aan jullie! Let daarom zeker op de speciale dagen en/of uren. Daarnaast zou de leiding ook alle hastjes willen bedanken die van de WC-papier verkoop een succes hebben gemaakt.

 

Zaterdag 3 juni: zwembadvergadering: 17u-19u

In tijden van rampspoed, warmte en gatexamens kan een duik in het water wel eens goed doen. Daarom zouden wij jullie graag het zwembad van Kontich aanbieden voor enkele luttele uren. Vergeet geen zwemgerei en 2 euro! We spreken af aan het zwembad in Kontich, dus niet op de wei.

Vrijdag 9 juni: filmvergadering: 20u-22u 

De gemiddelde filmkenner stelt zich enkel tevreden met Tarantino, Scorcese en Jan Verheyen. Maar het hoeft niet altijd een complex verhaal en goede dialogen te zijn. Knappe vrouwen en snelle auto’s  stellen de doordeweekse verkenner zeker wel tevreden. Kom daarom zeker af, want de leiding zal alles voorzien.

Vrijdag 16 juni: Quiz: 20u-22u

Wie van jullie is het scherpste mes in de lade? Het grootste licht? Het puntigste potlood in de doos? De verkenner die als eerste alle antwoorden op de volgende vragen correct kan beantwoorden, en deze komt droppen in de postbus van Ooststatiestraat 24 Kontich. Die voorziet de leiding van een ontbijt op bed op kamp en twee extra desserts op een dag naar keuze.

  1. Waar werkt Seppe?
  2. Wat studeert Emilie?
  3. Hoe groot is Anthoon?
  4. Hoeveel tenen heeft Chiem?

Zondag 25 juni: Slotvergadering: 10u-17u

Met spijt in het hart de laatste vergadering van het jaar.
Jullie worden om 10u verwacht met de fiets op de wei.
Vergeet zeker niet mee te nemen: zwemgerei (+eventueel waterschoeisel) €2,50, voldoende drinken! –> Lucas DP gij moet nog 2€ opleggen voor de zwemvergadering.
Het is heel belangrijk dat je laat weten of ge mee komt of niet vandaag! De leiding voorziet niets voor leden die niets laten weten. 

 

Vergeet zeker niet je kamp te betalen als je meekomt!
Vuistje, de leiding!

Als je niet kan komen verwittig dan zeker de leiding

alltijd in perfect uniform!

Seppe                               

 

Chiemel                          

 

Emilie             

 

Toine                 

 

 

 

DATA KAMP VERKENNERS: 20 juli (vertrek met fiets) t.e.m. 31 juli!! 

Hey jongens van het goei leven! Na onze bangelijke opendeurdag waar jullie tegen de sterren op hamburgers hebben gebakken en verkocht volgt er weer een bangelijke maand mei! Met hier en daar een paar specialekes! Let dus goed op de uren en houd goe de data in het oog! Peace out!

Vrijdag 5 mei – Olé VK Café

Voor onze kamp kas wat te sponsoren openen we traditiegetrouw de deuren van ons jaarlijks verkenner café nog eens! Neem heel je familie mee, al je vrienden en vriendinnen en iedereen die je kent want iedereen is welkom in ons Mexicaans café.

Zelf verwachten we dat jullie die avond tot 00u00 blijven om samen met ons enkele shiften te draaien. Moest dit wegens omstandigheden niet gaan laat je ouders ons dan tijdig een mailtje sturen.

We verwachten jullie op donderdag 4 mei al mee te komen bouwen aan ons café van 19u00 tot 21u00.  Hoe laat we jullie vrijdag verwachten zal die donderdag gecommuniceerd worden want dit hangt ervan af hoeveel er al opgebouwd is.

Zondag 14 mei 14u00 – 17u00 : Verrassingsvergadering

Leiding? Wat gaan we doen vandaag? VERRASSING! Af en toe mag het eens wat anders zijn maar hoe en wat ? Dat zullen jullie zelf  moeten komen ontdekken. Dat jullie gaan verschieten en met verstomming geslagen gaan zijn dat staat al vast.

Zaterdag 20 mei 19u00 – 20u00: Kampinfoavond

Zondag 21 mei 10u00 – 17u00 : WC-papier verkoop

Zoals jullie wel weten verkopen we ook ieder jaar WC-papier voor onze special activity op kamp te kunnen bekostigen. Hoe meer we verkopen hoe een zotter iets we kunnen gaan doen. Begin Alvast reclame te maken bij de bomma, oma, nonkels en tantes. Want iedereen kan ons oerdegelijk WC papier gebruiken. Kom massaal mee verkopen! De special activity ligt hierbij in jullie handen.

(Neem zeker rugzak/ trekrugzak mee!)

Vrijdag 26 mei 19u00 – 21u00 : Verkennershot

Zijn hier nog meer woorden voor nodig dan : “Vandaag speelt de leiding jullie van het kastje naar de muur.” Als je het tegendeel wil bewijzen is komen de boodschap! Maar winnen zal voor jullie niet gemakkelijk zijn HAHA! Wij verwachten jullie aan het kunstgrasveld naast het Halfdiep.
Als je niet kan komen verwittig dan zeker de leiding. 

En zoals steeds altijd in perfect uniform!!

Stevige linker,

De leiding


Seppe                                      Emilie                                Kwal                                               Chiem

 

Als je niet kan komen verwittig dan zeker de leiding

alltijd in perfect uniform!