Weekenduitnodiging

Beste ultra’s

Iedere goeie sport heeft wel zijn eigen trouwe fanclub, de mensen die er altijd een tikkeltje over gaan, die er altijd voor hun club zullen zijn. Jullie kennen ze wel, de hooligans!

Wie van jullie wordt de beste hooligan van Scouts kontich? Haal de fanatiekste supporter in je naar boven en kom je uitleven op ons hooliganweekend!

We vertrekken vrijdagavond 9 oktober op de wei, met fiets en in uniform!! Jullie worden om 19u15 verwacht. Vergeet zeker geen fietslichten en neem ook allemaal jullie fietshelm mee.

Op zondag 11 oktober om 13u zijn we terug op de wei.

Wat neem je mee:

• Matje en slaapzak
  • toiletzak en handdoek
  • warme kledij
  • uniform
  • zaklamp
  • eventuele medicatie( met naam op)
  • Identiteitskaart
  • verkleedkleren
  • alcoholgel
  • mondmasker

Wat neem je niet mee:

• GSM
  • horloge
  • snoep
  • geld
  • de mama

Indien je graag meekomt op dit weekend gelieve volgende zaken te doen!

1. Stuur een mailtje naar jongverkenners@scoutskontich.be waarin je je aanwezigheid duidelijk bevestigt.
  2. Stort voor vrijdag 9 oktober 25 euro op rekeningnummer  BE19 9730 2385 0112 met als mededeling WEEKEND+ NAAM JVK

WIj kijken er alvast enorm naar uit om samen met jullie de keet onveilig te maken!  Tot dan beste hooligans!

Stevige linker,

De jongverkennerleiding