Condacum

 

Welpen Banner

OKTOBER

Het weer durft wel al eens tegenvallen in oktober maar daar laten wij ons niet door kennen! Deze maand zit propvol leuke vergaderingen en op de koop toe houden we ons eerste weekend!!! Hopelijk zijn jullie allemaal massaal aanwezig zodat wij ons kunnen verwarmen aan jullie gezelschap (melig).

Zondag 7 oktober van 14u15 tot 16u45 : Strijd der Nesten
Wiiiit! Fiiiiit! Rooood! Grooooot! Groeeeen! Koeeeen! Blaaaauw! Trouuuuw! Bruuuin! Noooitschuin!
Het belooft een heuse strijd te worden en na vandaag weten we welk nest terecht wat luider mag roepen dan de rest. Zak massaal af naar de wei en zet jullie beste beentje voor voor jullie nest!

Zondag 14 oktober van 14u15 tot 16u45 : LeidingVSwelpen
Zijn 5 welpen voldoende om Hathi op de grond te krijgen of volstaat 3 al? Kunnen jullie de leiding verslaan met dierenketting? 14u15 op de wei voor een antwoord op al deze vragen!

Zondag 21 oktober van 14u15 tot 16u45 : GEEN VERGADERING

Jullie leiding gaat dit weekend er een weekendje tussenuit, om heel jullie jaar te plannen, tot volgende week op ons eerste fantastisch weekend!

Vrijdag 26-28 oktober : WEEKEND!
Hier is ie dan! Ons eerste weekend, joepie!! Duid dit weekend alvast met stip aan in jullie agenda want het beloofd een knaller te worden. (meer info volgt)

Zo dit was het dan voor oktober. Leuk weetje : November wordt minstens even leuk! Graag een seintje wanneer je niet kan komen.
0470672592
of welpen@scoutskontich.be

Tha          Oe           Hathi           Phao          Ikki