Condacum

Welpen Banner

December

Februari: Ondanks dat februari de kortste maand van het jaar is, staat er veel voor de deur! Let goed op de uren en dagen want deze vergaderingen wil je niet missen!! Verder is er deze maand ook ons evenement de MINI BEATS!  Wees dus zeker zo talrijk mogelijk aanwezig en toon ons je verborgen danstalent! De ouders kunnen gratis binnen, maar de kinderen betalen 2 euro inkom. De Mini Beats zal plaatsvinden in de Magdalenazaal te Kontich op vrijdag 22 februari van 19u tot 21.30u.

Laat zeker weten wanneer een welpje niet aanwezig kan zijn via dit e-mail adres: welpen@scoutskontich.be

Zondag 3 februari 14.15u -16.45u: MANNENVERGADERING

Vandaag gaan we ons eens als echte mannen gedragen! We gaan sporten, balken heffen en eens goed ravotten, maar bovenal ons lekker vuil maken. Kortom alles wat een echte scoutsman doet!

Zondag 10 februari 14.15u -16.45u: KERMISVERGADERING

Wat is jouw favoriete attractie? Het gekkenhuis, de paardenmolen of het spiegelhuis? Of doe je liever iets actiever zoals blikken gooien, schieten of eendjes vangen? Deze zondag kan het allemaal! We maken er samen een geweldige vergadering van!

Tweedejaars: Zaterdag 16 februari 12u tot zondag 17 februari 16.45uTWEEDEJAARSWEEKEND

Dit weekend is HET weekend van het jaar voor de tweedejaars! Wees er zeker bij en laat je verrassen door DE leukste activiteiten!  De uitnodiging kan je binnenkort terug vinden op de site.

Eerstejaars: zondag 17 februari 14.15u – 16.45u: TWEEDEJAARS VERGADERING

In dit weekend vergeten we onze eerstejaars ook niet, want zonder jullie zou de groep NIET compleet zijn. De tweedejaars zullen een geweldig spel voor jullie maken. Zeker komen dus!

Zondag 24 februari 14.15u -16.45u: SJORWEDSTRIJD

Dit weekend is er een speciale gebeurtenis op de scoutsweide!  Er gaat namelijk een grote wedstrijd plaatsvinden, waarbij oudere scoutsgroepen tegen elkaar strijden voor het maken van de grootste, mooiste en coolste sjorconstructie. Op zondagmiddag zullen jullie je kunnen amuseren op deze maffe constructies. Haal dus al maar de klimtalenten in je naar boven!

Dit was het dan voor februari! Vergeet vooral niet jullie das aan te doen tijdens de vergadering, dan kunnen we jullie altijd in het oog houden 😉! Veel liefs van jullie leiding,

Phao, Hathi, Oe, Tha en Ikki

Januari: Beste welpen, Het nieuwe jaar is van start gegaan en laten we er dan ook een knaller van maken. Dit jaar zal de scouts namelijk 100 jaar bestaan en zullen we daarvoor op een spetterend buitenlands kamp gaan, maar voor dit zullen we nog enkele bangelijke vergaderingen meemaken!

vrijdag 4 januari: 18:30-20:30: DRIEKONINGEN VERGADERING

Haal jullie kronen maar weer van onder het stof, leg jullie zakjes al klaar en oefen jullie stembanden al maar, want het is weer Driekoningen! We zullen de deuren weer talrijk afgaan en iedereen opvrolijken met onze gezangen! Afbeeldingsresultaat voor driekoningen

Vrijdag 11 januari: 18:30-20:30: VUURVERGADERING

Brrrrr, die koude wintermaanden. Zijn de klamme handjes, de koele oortjes en de rillende lichamen jou ook geen geheim? Kom dan naar onze vuurvergadering in putteke winter om lekker op te warmen!

Zondag 20 januari: 9:00-11:00 : FILMONTBIJT VERGADERING Hopelijk zijn jullie weer zo’n vroege vogels als op het weekend, want op deze dag worden jullie allemaal vroeg op de scouts verwacht! Het is namelijk filmontbijt-vergadering, dus neem de dekentjes en onesies al maar mee, want we zullen ons knus achter het scherm zetten!  Verder ook nog €2 meenemen, zodat we een overheerlijk ontbijt kunnen voorzien!

Vrijdag 25 januari: 18:30-20:30: CHOCOMELKVERGADERING

Op 25 januari zullen jullie smaakpapillen getest worden! Hou jullie kelen maar dorstig genoeg, want het is chocomelk vergadering! Niets beter dan een warme tas chocomelk tijdens de koude dagen! Dit was het dan weer voor de maand januari. Laten we nu met een knaller overgaan naar de kortste maand! Groetjes, de leiding!

Graag een seintje wanneer je niet kan komen op  welpen@scoutskontich.be

THA        PHAO          OE         IKKI      HATHI