Condacum

Welpen Banner

Dag allerliefste welpen,

Ooooh, de vakantie is jammer genoeg voorbij (gevlogen waarschijnlijk), maar niet getreurd : het nieuwe scoutsjaar komt eraan, met tal van buitengewoon leuke vergaderingen wordt dit een jaar om nooit te vergeten!!

Zaterdag 9 september van 14.30 tot 16.00 : KICK OFF

Om 14.30 worden zowel de nieuwe als oude welpen verwacht op de scoutswei. Om 16u komen jullie jullie nieuwe leiding te weten. Vanaf dan is iedereen welkom. Ook voor de verdere super leuke activiteiten zoals het kubbtornooi, de BBQ,….. Vergeet je hiervoor zeker niet in te schrijven. Dit kan via de website :

(http://www.scoutskontich.be/2017/06/29/kick-off-2017/) of via de Facebook pagina.

Meer info kan je vinden op de site!

Zondag 17 september van 14.15 tot 16.45 : welkomstvergadering

Vergeet vandaag zeker geen kleren mee te nemen die vuil mogen worden ( dit geldt alleen voor de ‘nieuwe’ en ‘oude’ welpen) , want we nemen vandaag afscheid van de leden die Tonca worden en vooral verwelkomen we de nieuwe welpen! Wat en hoe dit in zijn werk gaat is een verrassing dus kom zeker af om het te ontdekken! ( neem ook zeker propere kleren en een handdoek mee!)

Zondag 24 september van 12.00 tot 17.00 : openingsvergadering

Vandaag alweer een speciale vergadering want we gaan er op uit met alle takken!  Om 12 uur verwachten we jullie op de parking van de Nekker. Hopelijk is het goed weer, dus vergeet zeker jullie zwembroekjes en handdoeken niet.  Van al dat spelen zullen jullie wel grote honger krijgen, daarom is het de bedoeling dat jullie een lunchpakket meenemen.  Om in de Nekker te geraken hebben we jullie Kids-id en 5 euro nodig. Om 17 uur staan we allemaal klaar om opgepikt te worden, alweer op de parking van de Nekker.

Ziezo dit was het voor de maand september. Wij zien jullie terug in oktober met wederom fantastische vergaderingen.

Kan je niet komen ( vergeet dan zeker niet te verwittigen) of heb je nog vragen? Dan kan je ons bereiken via welpen@scoutskontich.be of bij iemand van de leiding, nummers vind je achteraan in de Condacum.
Trek elke zondag flink je uniform aan. Dit is bij de welpen; groene of bruine broek, groene welpenpet, scoutsdas en scoutshemd.
– Zet ook zeker je naam in alle kledij; zeker in je hemd, scouts T-shirt, das en scouts broek. Zo komt het bij verlies terug bij de juiste welp terecht.

Ne stevige linker,

???                                       ???                                               ???                                                    ???                                                     ???