Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325 Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Welkom bij Scouts Kontich!
Winternacht 2021

Dag beste vrienden!

Eindelijk nog eens een onvergetelijke Winternacht! Elk jaar zorgen wij ervoor dat wanneer het wat kouder wordt, iedereen zich voor één nacht kan komen verwarmen in onze grote gesjorde constructie. Dit jaar is dat niet anders, de leiding en service van Scouts Kontich presenteren u onze jaarlijkse Winternacht! Wij zorgen voor winterse drankjes en hapjes waarvan u bij een warm vuurtje kan komen genieten! Er zal ook live muziek aanwezig zijn!

BELANGERIJK: !!CORONA UPDATE 26/11!!

Beste ouders en sympathisanten, Hier zijn we nog eens met een belangrijke update over onze winternacht. Lees dit bericht goed na zodat je zeker weet hoe het morgen allemaal in zijn werk zal gaan. We vervroegen de winternacht als volgt:

– de vergadering voor de leden zal doorgaan van 15u tot 16u30.

-De winternacht zelf start om 16u tot 23u! Wij zijn verplicht de horecaregeling te volgen en zullen dus aan iedereen moeten vragen om te vertrekken om 23u.

Daarnaast draag je altijd een mondmasker tenzij je zit. Aan de toog bestellen kan, maar dit gebeurt ook met een mondmasker. Ook zit je met maximaal 6 personen samen. We zouden aan iedereen willen vragen om zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en de regels na te leven zodat deze aangepaste versie van onze winternacht vlot kan verlopen. Laten we samen flexibel zijn zodat we morgen toch nog gezellig kunnen samenkomen. Als jullie nog vragen hebben over ons evenement mogen jullie ons altijd mailen via maessophie99@gmail.com of ons bellen naar deze nummer: 0474048646. We kijken er naar uit jullie morgen te ontvangen en gaan er samen met jullie het beste van maken.

Stevige linker,

De voltallige leidingsploeg van Scouts Kontich 28e Sint-Maarten