Condacum april
Condacum april

Condacum april

April

We starten deze maand sterk met een crimineel goed weekend! Wees gerust, de rest van de maand zal minstens zo tof zijn, dus lees snel verder om te ontdekken wat wij voor jullie in petto hebben!


Vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april: bandietenweekend

Neen het is geen 1 april grap, het is weer zover, we gaan op weekend! De uitnodiging hebben jullie al gekregen, dus we verwachten alle bandieten vrijdag 31 maart om 19u30 op de scoutswei!

Voor de zekerheid is hier een link naar de weekenduitnodiging: https://docs.google.com/document/d/1eNcwR5iAf7lvaWoLe-UM0pLBeMrrGyz1VIMZ5Obn5yA/edit?usp=sharing

Zondag 9 april: geen vergadering

Aangezien velen van jullie (en wij ook) veeeel te druk zullen zijn met paaseieren rapen, is het vandaag geen vergadering!

Zaterdag 15 april tot en met zondag 16 april: opendeurweekend

Zaterdag 15 april 19u-20u30: vergadering en kampvuur

Het opendeurweekend, daar hoort natuurlijk een kampvuur bij. Maar alvorens we hier met een hapje en een drankje van kunnen genieten is het eerst nog een vergadering!

Zondag 16 april 12u-16u: vergadering en opendeurdag

Ook dit jaar kunnen we ons weer amuseren op de opendeurdag. Vergeet zeker geen 3 euro mee te nemen zodat we gezellig samen kunnen eten!

Meer info over de opendeurdag vind je op de site of via deze link: https://www.scoutskontich.be/event/opendeurweekend/

Zondag 23 april: wieltjesvergadering

Wie kan er het snelste fietsen? Wie kan er de beste trucjes met een step? Of gaan we gewoon een fietstochtje maken? Je komt het te weten tijdens deze vergadering!

Zondag 30 april: stratego vergadering

De naam van de vergadering zegt genoeg: het is nog eens tijd voor een klassiek potje stratego! Maar wat voor een? Kom massaal af en dan maken we er het grootste potje stratego ooit van!


Helaas, dat was het alweer voor april. Maar niet getreurd, want in mei zijn we er gewoon weer bij!