Condacum April

Haaaaaallo liefste vrienden!

Het is bijna Paasvakantie en dus ook bijna een nieuwe maand: APRIL!
Smeer je benen dus maar al in want wij hebben er zin in 🙂

Er zijn nog steeds een aantal kapoenen die geen medische fiche ingevuld hebben, dit zou zo snel mogelijk in orde moeten zijn. Hebt u dat nog niet gedaan, dan kan u hier het formulier downloaden en ingevuld meegeven aan uw kapoen.

Denk er ook nog steeds aan om uw zoon wekelijks in te schrijven voor de vergadering via deze link. https://doodle.com/poll/tpbnftgzttr6u5ks?utm_source=poll&utm_medium=link
Dit is heel belangrijk zodat wij weten hoeveel jongens we mogen verwachten en of we eventueel onze groep in 2 zullen moeten splitsen.

En vergeet niet om een regenjas mee te nemen, want je weet wat ze zeggen over aprilse grillen… en een drinkbus is ook altijd handig.

Zondag 4 april: GEEN VERGADERING

Vrijdag 9 april 11u-19u: BOB DE BOUWER/ BOUWVAKKERS VAKSCHOOL/ HUBO-WEEKEND-DAG

Door miss Rona zijn onze weekends dit jaar niet door kunnen gaan, daarom willen we samen met jullie een heuse weekend-dag doen! Wat wilt dit juist zeggen? Jullie komen op vrijdag 9 april om 11u naar de wei en dan begint onze super toffe dag! We eten ’s middags samen, wij voorzien het eten dus je hoeft geen lunchpakket mee te nemen. In de namiddag spelen we nog meer spelletjes en ’s avonds eten we weer samen, ook hier voorzien wij het eten. Daarna om 19u mogen jullie mama’s en papa’s jullie komen halen. Schrijf je zeker in via de Doodle zodat wij weten voor hoeveel kapoenen we eten moeten voorzien! En breng ook €7 mee, warme kleren want ’s avonds koelt het snel af en een drinkbus! Wij hebben er heel erg veel zin in 🙂 Het thema van deze dag zal BOUWVAKKERS zijn!
We vliegen er meteen in! Haal die handen maar uit de zakken en je veiligheidshelm uit je kast, want vandaag worden we allemaal handige Harry’s en Bob de Bouwers! Of ben je liever een bouwvakker met zijn broek op half 7? 😉 Alles mag!

Zondag 11 april: GEEN VERGADERING

Vandaag is het ook geen vergadering omdat het aan de tonca’s is voor hun weekend-dag! We zijn jullie graag volgende week terug!

Zondag 18 april 10u-13u: OPENDEURDAG

Omdat we zo trots zijn op onze scouts en alle toffe, coole mensen die onze groep vormen, vieren we vandaag. Dit jaar jammer genoeg een beetje anders, maar we maken er ongetwijfeld iets leuk van. Kom dus zeker samen met ons feesten!

Zaterdag (17/4) kan je met je ouders, vriendjes of familie een echte scoutswandeling doen! Schrijf je hiervoor zeker in via de hoofdpagina van onze site.
Zondag (18/4) is het dan aan de leden, samen gaan we allerlei coole activiteiten doen. Zo zal er op onze wei een vliegende Hollander en een spannend parcours staan, we gaan touwspelletjes spelen, records verbreken en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Wil je graag komen, schrijf je dan zeker in via deze Doodle https://doodle.com/poll/m6pg364i7zsuxsnq?utm_source=poll&utm_medium=link (dit is een andere Doodle die enkel gebruikt zal worden voor de ODD, je kan hem ook vinden via de hoofdpagina). Let op want de vergadering duurt tot 13u in plaats van tot 12u!

Wij kijken er naar uit!

Zondag 25 april 10u-12u: JUNGLE BOOK VERGADERING

De stoerste film allertijden is ongetwijfeld Jungel Book! Daarom mag je verkleed komen als echt jungle dier zodat we samen op safari kunnen op onze scoutswei! Wij kijken er al vast naar uit.

Zo, april zit er alweer op…oooooooooh L MAAAAR niet getreurd want na april komt mei en dan leggen alle vogels een ???
Heel veel lieve warme groetjes!

Petro
Gigi