Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325 Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Condacum april
Condacum april

Condacum april

Hallooookes beste welpen! De zon is in het land en wij zijn meer dan klaar om er een ongelofelijke maand van te maken en buiten te ravotten als nooit tevoren! Hebben jullie er ook zo veel zin in ? Kom er dan zeker elke zondag mee van genieten. Vergeten jullie niet jullie aanwezigheid aan te duiden ? Dan kan de leiding beter inschatten wie er allemaal komt.

Zondag 4 april : Geen vergadering want het is Pasen!

Zaterdag 10 april van 10u tot 20u : link naar uitnodiging http://www.scoutskontich.be/wp-content/uploads/2020/04/uitnodiging-welpen-viking-weekend-1-1.docx

Normaal gezien waren we dit jaar al 2 keer op weekend geweest. Super jammer! Nu organiseert de leiding een hele dag waar we een écht weekendgevoel gaan creëren door een volledige dag te genieten en te spelen op onze wei. Daarvoor krijgen jullie natuurlijk ook een weekend(/dag) brief mee die we zo snel mogelijk met jullie gaan delen. Zeker komen dus!

Zaterdag 17 april en zondag 18 april : Opendeurdag

Vorig jaar hebben we onze epische opendeurdag niet kunnen vieren. Dit jaar kunnen we dit uiteraard niet nog eens laten schieten. Op de website vind je meer specifieke info over dit evenement. Hopelijk kunnen jullie al jullie vrienden en familie optrommelen om zaterdag mee een leuke wandeling te maken en dan gaan we zondag met de leden nog een echte opendeurdag houden. Om de leden in te schrijven voor zondag kan dit via deze link:

https://doodle.com/poll/u67dg24ryac6imeq?fbclid=IwAR2ByKG_aqSYTvN7naEDLiZR3w5nw3ZqzHLRr34uxV5GtDL3YQzaU4nWjx0

die ook te vinden is via de site bij de info over de opendeurdag.

Zondag 25 april van 10u tot 12u : Paashaasvergadering

Pasen is al even gepasseerd, maar dat betekent niet dat wij het dan niet nog eens kunnen vieren! Samen paaseieren rapen en rondhuppelen op de wei net zoals de paashaas. Dat is wat we vandaag gaan doen. Hopelijk tot dan!