Condacum Juni
Condacum Juni

Condacum Juni

Condacum juni

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG JVKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEGENE DIE ONS OP DE EERSTE VERGADERING KAN ZEGGEN UIT WELKE FILM WE INSPIRATIE HEBBEN GEHAALD VOOR DE VORIGE ZIN, KRIJGT OP HET KAMP HET DESSERT VAN ZJEF.

JUNI! AVONDVERGADERINGEN WANT DE LEIDING BESTAAT UIT 5 RONDUIT GENIALE STUDENTEN DIE DOOR HUN SUPERIEUR INTELLECT EIGENLIJK GEEN EXAMENS ZOUDEN MOETEN DOEN, MAAR BLIJKBAAR WERKT DAT ZO OP ’T SCHOOL NIET?!?! 

Avatarvergadering: zaterdag 5 juni 20u-22u

Spijtig genoeg is het deel van de leiding die dit tekstje moet schrijven blijkbaar de enige die nooit naar avatar heeft gekeken. Een geslaagd mopje ter introductie van deze nu al legendarische vergadering zal u hier dus niet kunnen vinden. Toen deze leider klein was, mocht hij van zijn ouders alleen naar Ketnet kijken. Mocht dit dus een W@=d@-vergadering zijn, mannekes mannekes, mannekes… dan had hier een grappig tekstje gestaan. Mochten de jongverkenners deze parel van de heren Leue en Embrechts niet kennen, zoek dat maar eerst eens op op de Youtube en dan klappen we nog eens verder!

Gekkepattavergadering: zaterdag 12 juni 20u-22u

Toen de mens in het gezegende jaar 3567 voor Christus begon met twee wezels aan beider voeten te binden om aldus deze vijftenige uitstulpsels beneden aan de benen te beschermen tegen scherpe steentjes en netels, was het concept van de schoen geboren. Om dit te vieren zullen we vandaag de pattacultus van het Oude Nabije Oosten in ere herstellen. “Patta” is namelijk Oude Nabije Oosters voor bottin. We vragen u allen om uw onwelriekende voeters te voorzien van komisch of niet-komisch schoenmateriaal. Geoxen zijn verboden, want Sara wantrouwt die schoenen die ademen. Eigenlijk schoenen in het algemeen, dus dit wordt een heel lastige vergadering voor haar.

Muziektips: Miriam Makeba – Pata Pata,

Willem Vermandere – Ik plantte ne keer patatt’n

Charlotte Adigéry – Paténipat

Afreageervergadering: zaterdag 19 juni 20u-22u

“AF”, wordt in sommige sociale groepen ook wel eens gebruikt als acroniem voor het bekendere “As Fuck”. “Reageer” is dan weer officieel 37ste woord dat rijmt op Haribobeer. U raadt het al: we gaan de Haribofabriek bezoeken. De leiding heeft met misschien de directie afgesproken dat we 2 uur lang ons volledig mogen een indigestie eten aan die gelatinebrol die ze in dat oord van verderf aan de lopende band produceren. Wat daar allemaal in zit, jongens toch. We herhalen: misschien! Misschien blijven we ook wel gewoon op de wei en reageren ons daar af op een klein vogeltje.

Slotvergadering: zondag 27 juni 10-17u

Een slot is een kasteel met een gracht rond. Een sloot is een gracht, eventueel rond een kasteel. Een sloath is luiaard in het Engels, eventueel in de bossen rond het kasteel. Achter slot en grendel zit de jonkvrouw in het kasteel, eventueel met sloath. SLOT is ook de afkorting voor Seminarie Lont Olijf Tegel. Wanneer die afkorting ooit gebruikt, wordt is onduidelijk (misschien in kasteelcontext). Tot slot: tot dan!

Big up, big boyss,

ed
Ik Mik Loreland met 'doodenge' Karbonkel online te zien| Superguide
Michael
Kennen we deze nog? Karbonkel laat vroegere nachtmerries herleven - LINDA.nl
Sara
HELLUP! Het is je grootste jeugdtrauma: Karbonkel... en hij is terug!
Maïlie
Kulderzipken | VRT NU
Zjef