Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325 Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
CONDACUM KAPOENEN NOVEMBER 2021
CONDACUM KAPOENEN NOVEMBER 2021

CONDACUM KAPOENEN NOVEMBER 2021

Dag allerliefste kapoenen

De maand november is weer aangebroken, dat betekent: suuuper leuke vergaderingen EN ons eerste miniweekend!! Zijn jullie ook zo enthousiast als wij, lees dan snel verder:

Zondag 7 november : 14.15u-16.45u : VLIEGVERGADERING

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee dat is het niet. Het zijn de kapoenen die je aan de hemel ziet!… Ben jij ook benieuwd of wij, de kapoenen, kunnen vliegen? Dan weet je wat je te doen staat!

Zondag 14 november : 14.15u-16.45u : WAPENSTILSTANDVERGADERING

In de maand november vieren we wapenstilstand. Wil je weten wat dat allemaal betekent? Kom dan maar snel naar de scoutswei!

20-21 november : MINIWEEKEND

De uitnodiging met meer info over het miniweekend zal snel volgen.

Zaterdag 27 november : 15u-16.30u : WINTERNACHT

De leiding heeft een hele week lang gewerkt om een mega coole constructie te maken op onze scoutswei. Die kunnen jullie vandaag komen bewonderen! Daarnaast spelen we natuurlijk ook spelletjes, maar deze keer samen met alle andere takken. Tijdens dat de leden aan het spelen zijn kunnen de ouders genieten van de gezellige vuurtjes, warme dranken en onze befaamde spekpatat (wij volgen de nieuwe horeca-regels!). Het zal zeker de moeite zijn om eens te komen kijken! Tot dan!

Let op: Vandaag valt de vergadering op zaterdag én de uren zijn veranderd door de nieuwe maatregelen!

Ziezo, dit was het voor november… Maaaaar niet getreurd want natuurlijk zien wij jullie terug in december!

Herfstige groetjes van de allerleukste leiding

Telde 

Nala  

Xebo

Toto

Gigi