Condacum Maart

Yoooo allertofste JVK’s,

EINDELIJK TERUG SCOUTS!!!!! Aaaaaaight, kapot leuk, wij hebben er IMMENS veel goesting in, jullie hopelijk ook???

Vergeet zeker niet om jullie wekelijks in te schrijven via de Doodle. Zo weten wij hoeveel groepjes wij moeten voorzien! Jullie horen ook wekelijks verplicht een mondmasker mee te pakken. Vergeet dit zeker niet! Kijk onder de vergadering ook eens naar alle corona-regels op een rijtje en een duidelijke uitleg over de heropstart van de vergaderingen. Let op: onze vergaderingen gaan door van 15u tot 17u.

Kies allemaal voor de scouts (de leukste hobby van allemaal) en dan hopen wij jullie talrijk op onze geliefde wei terug te mogen verwelkomen vanaf 7 maart!

Zondag 7 maart van 15 uur tot 17 uur: Ouwe-gouwe vergadering

We vliegen er potverdekke hard terug in met ne goeien Ouwe Gouwen! Wij hebben al onze (en hopelijk ook jullie) favo spellen voorzien in een nieuw jasje: Corona-proof! ’t Is veel aighter dan het klinkt ze, gene stress. ’t Is alweer even geleden, maar ook tijdens een pandemie worden jullie allemaal in perfect uniform op de wei verwacht. x

Zondag 14 maart van 15 uur tot 17 uur: Balvergadering

Tennisballen, basketballen, ping-pongballen, korfbal-ballen, kortom, BALLEN! Jullie kunnen het lijstje waarschijnlijk nog wel aanvullen, origineel zijn mag. Wees welgekomen op onze balvergadering! En jullie kennen de dril: perfect uniform eeeen mondmasker!

Zondag 21 maart van 15 uur tot 17 uur: Escobarvergadering

Drugs, wa is da? Iets waar wij alleszins ver van wegblijven. Buiten op deze vergadering dan! Her en der horen wij geruchten dat den Escobar een ton coke heeft verstopt in het Antwerpse. Meer nog, klaarblijkelijk zelfs op onze mooie scoutswei! Wij verwachten jullie om 15 uur stipt in perfect uniform met mondmasker om dit samen met ons uit te zoeken. Tot daaaan!

Zondag 28 maart van 15 uur tot 17 uur: Vuurvergadering

Wie houdt er nu niet van om eens lekker een vuurtje te stoken? Wij worden daar even blij van als deze gast houdt van vuurwerkjes afsteken: https://www.youtube.com/watch?v=Wl6T3Q3KXhI&ab_channel=Mr.Glenn-Scott

Kom u samen met ons gezellig verwarmen aan een lekker scoutesk vuurtje. En ge weet: als ge uw gat verbrand, moet ge op de bladeren zitten!

Daaat was het helaas alweer voor de mooie maand maart! Jullie favo leiding is in deze maand bovendien jarig. Ra ra, wie zou het zijn? (verkeerd gokken = 50 x pompen).

Checkt de Corona-regels nog eens na, oefen de wet nog eens in en kom samen met ons genieten van onze prachtige scouts.

Wij kijken er alvast enorm naar uit om jullie lelijke smoeltjes terug te zien! Dikke kussen en ne stevige linker van jullie grootste fans,

De JVK-leiding

Maïlie, Mich, Edje, Zjef, Sara