CONDACUM MEI
CONDACUM MEI

CONDACUM MEI

YOOO liefste jongverkenners,

Jullie hebben het allemaal al wel gezien; de vogels beginnen te fluiten, bloemen bloeien, de bomen krijgen kleur, mensen met hooikoorts hun ogen zwellen weer op… JAAA hoor de maand mei komt eraan ((: Een mooie maand met zeer mooie vergaderingen!

 Vergeet zeker niet om jullie  in te schrijven via de Doodle. Zo weten wij hoeveel groepjes wij moeten voorzien! Het is ook verplicht een mondmasker mee te pakken. (& onze vergaderingen gaan nog altijd door van15u tot 17u)

Zondag 02/05  Après-ski vergadering

 Met een (lauwe) chocomelk en licht verbrande kaken samen dansen op topschijfkes als de jodeljump of Sweet Caroline… Ondanks dat we dit jaar niet op de latten hebben gestaan, gaan we deze mooie après-ski-traditie niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!

Zondag 09/05 Vetzakkerij vergadering

Het is ondertussen al wel bekend dat jullie grote vetzakken zijn. Kom zeker met heel veel naar de weide om samen ranzig te doen!

Zondag 16/05 katapult vergadering

Jaja, eindelijk is het zo ver…  We gaan die befaamde katapult van op PaPaKa rechtzetten!!!!!!!!!

Zondag 23/05 In-mei-leggen-alle-vogels-een-ei-vergadering

Wist jij dat een eierschil dunner is in de zomer dan in de winter? Of dat het ei van een struisvogel zo sterk is dat hij het gewicht van een volwassen mens kan dragen?

Kom zeker af voor meer van deze weetjes .

Zaterdag 29/05, 20u-22u Dessertjes vergadering

Let op! Vanaf deze week zullen de vergaderingen doorgaan op Zaterdagavond !!!

Neem allemaal een dessertje mee.

Dit was het voor de maand mei.

Stevige linker van de leiding

XXX Edje, Sara, Mitch, Jef, Maïlie