Condacum Mei
Condacum Mei

Condacum Mei

Jeeej het is mei!! Het wordt weer warmer, de zon schijnt meer en we hebben weer een hele leuke maand voor jullie in petto! Zijn jullie benieuwd? Kijk dan maar snel hieronder en vergeet zeker niet om je op tijd in te schrijven via deze link https://doodle.com/poll/tpbnftgzttr6u5ks?utm_source=poll&utm_medium=link!

2 mei 10-12u : Eierenvergadering

In mei leggen alle vogels een ei! En misschien hebben ze dat ook gedaan op onze wei. Als je wilt weten of dat echt zo is kom dan zeker naar de vergadering en neem zeker een ei mee!


9 mei 10-12u : Recordvergadering
Wie is de snelste kapoen? Wie is de slimste kapoen? Wie is de sterkste kapoen? Dat zullen we deze vergadering bepalen! Wil je een record op je naam zetten? Kom dan naar de vergadering.

16 mei 10-12u : Hollebolle Gijs vergadering

Holle Bolle Gijs was iemand die beroemd was om zijn eetlust en zijn grote bolle buik. Kan een van jullie hem opvolgen? Je zult het vandaag ontdekken!

PS: Neem een te grote tshirt/trui mee en oud papier als je dat hebt.

23 mei 10-12u : omgekeerde vergadering

Vandaag is het omgekeerde dag op de scouts, we gaan dus allemaal heel gekke dingen doen, of zijn het nu heel saaie dingen? Die vraag zal beantwoord worden (of niet) op deze vergadering!

30 mei 10-12u : Gigi was jarig vergadering

Oh wat zijn we blij, oh wat zijn we blij, niet omdat ze jarig is maar om de snoeperij! Jullie lezen het goed, Gigi was jarig dus dat gaan we vandaag met een beetje vertraging vieren! Kom dus allemaal naar de wei!

Zo deze maand zit er alweer op! Maar volgende maand zijn we er weer met heeeel leuke nieuwe vergaderingen! Heel veel groetjes!

Eieren met grappige gezichten in het pakket op een witte achtergrond. Pasen Concept foto. Gezichten op de eieren - Royalty-free Ei Stockfoto
Xebo, Petro, Zazoe, Gigi en Telde

PS: vergeet zeker geen drinkbus mee te nemen!