Condacum September

Septemberrr

Dag allllerliefste TONCA’S

Jippieee het is alweer zover.. iedereen in de startblokken! Klaar?
3..  2..  1..…..en  START!

Eindelijk, die ellenlange vakantie komt dan gelukkig toch ten einde en kunnen we nu weer aan een nieuw scoutsjaar beginnen. Met een gloednieuwe leidingsploeg die er helemaal klaar voor is om er met jullie in te vliegen. En dat doen we deze maand met een aantal spetterende vergaderingen die jullie echt niet willen missen!
Benieuwd naar wie jullie leiding zal zijn dit jaar? En kennen jullie de eerste en de tweedejaars nog?
Hopelijk zijn jullie al bekomen van de fantastische kampen en kunnen jullie er met de volle goesting invliegen.
Wij kunnen alvast niet wachten jullie te zien..

Opgelet, deze maand kunnen de uren nog wat verschillen dus check zeker goed de Condacum!

zaterdag 3 september van 14u30-… : KICK OFF

Natuurlijk, kunnen we niet anders dan ook dit jaar van start gaan met een pareltje van een evenement, onze Kick Off.. waar jullie dan ook de nieuwe leiding te weten zullen komen. Spannend! Maar we mogen nog niet te hard van stapel lopen.. Eerst kunnen jullie nog een laatste keer spelletjes spelen met jullie leiding van vorig jaar, daarvoor worden jullie om 14u30 op de wei verwacht. Daarna begint om 16u de leidingsvoorstelling en wordt de nieuwe leiding onthuld, woehoeee! Vanaf dan kunnen jullie met jullie ouders, jullie opnieuw komen inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar bij het tonca-kotje op de welpenwei en is de vergadering gedaan. Natuurlijk is er ook nog een overheerlijke BBQ en een kubbtornooi, waarvoor jullie en jullie familie/vrienden zich kunnen inschrijven.
Dat kan via de website of het evenement op onze Facebook.
Hopelijk tot dan!

zondag 11 september van 12u of 14u-17u: WELKOMST VERGADERING

Nu de Kick Off achter de kiezen is kunnen we er echt invliegen.
En willen we de eerstejaars welkom heten in de beste tak.. de TONCA’s natuurlijk. Dat doen we vandaag met een speelse overgang die de tweedejaars voor de eerstejaars zullen bouwen.

Tweedejaars jullie worden op de wei verwacht om 12u, zodat we samen kunnen opbouwen.
Eerstejaars jullie komen tegen 14u naar de scouts en doen best kleren aan die vuil mogen worden, vergeet ook zeker geen handdoek en jullie uniform voor achteraf.

zondag 18 september van 10u-17u: OPENINGS VERGADERING

Deze zondag is het alweer een beetje een speciale dag en gaan we met alle takken op verplaatsing.. Benieuwd waar we naartoe gaan? Dat dachten we al wel.
Komen duss. Kom vandaag zeker met de fiets en zorg ervoor dat jullie een helm, lunchpakket en genoeg drinken meenemen.

zondag 25 september 14u-17u: PIMP ONS LOKAAL VERGADERING

Tijd om ons lokaal van ons te maken! Vergeet vandaag zeker jullie creatieve breinen niet, dan kunnen we aan de slag.
Borstels en restjes verf zijn heel welkom, anders zal het een klein kunstwerk worden 😉

Dat was het dan weer voor deze maand.. Niet getreurd, dit was maar het begin. Oktober staat al voor de deur, bomvol top vergaderingen!
Vergeet zeker niet af te mailen als jullie niet kunnen komen via toncas@scoutskontich.be

Stevige linker en mysterieuze groetjes van jullie leiding