Condacum september

Liefste kapoentjes, Ons scoutsjaar is alweer begonnen. We kijken er hard naar uit om zowel bekende als onbekende gezichtjes te zien komen naar onze vergaderingen. Wij hebben er met de (nog onbekende) leiding alvast al heel veel zin in. Normaal gaan onze vergaderingen altijd door op zondag van 14u15 tot 16u45 maar er zijn in september veel speciallekes dus let goed op de verschillende uren! Tot heel snel! Neem zeker een drinkbusje mee voor tijdens de vergaderingen!!

Zaterdag 4 september van 14:30 tot 15:30: Kick-Off!!!

Dag beste kapoenen, vandaag begint onze langverwachte Kick-Off!!! Vandaag kan je nog één keer spelen met je oude tak of al eens mee komen spelen als je nieuw bent. Na ons uurtje van samen spelen kan je meedoen aan ons kubb-toernooi, het record verbreken van bierbakklimmen en samen komen eten met heel je gezin. Vlak na onze korte vergadering begint ook de leidingsvoorstelling, hier kom je te weten wie je leiding zal zijn voor volgend jaar, super spannend! Vergeet zeker niet in te schrijven voor het kubb-toernooi en te bestellen voor het eten via de site. Ik hoop jullie met heel veel te zien komen. Wij kijken er naar uit, hopelijk jullie ook!

Zondag 12 september van 14:15 tot 16:45: Welkomstvergadering

Vandaag gaan we elkaar wat beter leren kennen. Er zijn immers veel nieuwe kapoentjes. We gaan ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt en al eens wat leuke spelletjes spelen zodat jullie weten wat jullie te wachten staat voor het komende scoutsjaar. Zo’n eerste echte vergadering is altijd toch een beetje spannend maar geen zorgen, we beloven jullie dat het heeel leuk gaat worden op onze eerste zondag samen!

Zondag 19 september van 12u tot 17u: Openingsvergadering

Helloooow! Deze namiddag gaan we samen met iedereen spelen op een andere locatie dan de scouts, namelijk: Het middelheim park! We spreken af aan de middelheimlaan aan de ingang van het park, hier worden de kapoenen aan het eind van de vergadering ook terug opgehaald. Het is ook belangrijk dat iedereen 2 euro meeneemt vandaag! We spelen toffe spelletjes vandaag en niet alleen met de kapoenen maar ook met de welpen, tonca’s, jongverkenners en verkenners. Een echte goeie scoutsdag dus. Tot dan!! Vergeet zeker ook geen lunchpakketje mee te nemen voor ’s middags!!!

Zondag 26 september van 14u15 tot 16u45: Kippenhokvergadering

Er is iets mysterieus gebeurd in het kippenhok vandaag, alle eieren zijn gestolen maar niemand weet wie dat gedaan zou kunnen hebben of hoe dat zo ver kon komen. Vandaag zijn wij aangesteld door het ministerie van kakelkippen om het mysterie op te lossen en de eieren terug te brengen! Kom jij meezoeken?

Ziezo! September zit er alweer op maar niet getreurd, oktober staat al voor de deur te kloppen en kan niet wachten om binnen te komen want hij zit vol toffe vergaderingen. Vergeet geen regenjas en drinkbus mee te nemen en laat zeker weten wanneer je niet kan komen via kapoenen@scoutskontich.be. Ook voor vragen of opmerkingen kan je hier terecht. Onze gsm-nummers zullen ook op de site komen te staan dus je kan ons ook altijd bellen of een berichtje sturen.

Een stevige linker,

De kapoenenleiding.