CONDACUM SEPTEMBER 2021-22
CONDACUM SEPTEMBER 2021-22

CONDACUM SEPTEMBER 2021-22

YOOO JVK’s, welkom in de maand september waarin jullie meestal opnieuw geconfronteerd worden met het vreselijke fenomeen school. Gelukkig betekent dit ook dat de scouts terug begint: FEEST! Corona wordt stilletjes aan ook verleden tijd, maar neem toch jullie mondmasker mee en vergeet zeker niet af te mailen als je niet kan komen (jongverkenners@scoutskontich.be). Kijk ook zeker altijd goed naar de uren en vergeet nooit jullie uniform

4/09 KICK-OFF 14u30-17

Naar jaarlijkse gewoonte is het op deze eerste zondag van september kick-off. Vergeet jullie zeker niet in te schrijven voor de BBQ via de site en wees op tijd op de vergadering zodat je te weten komt wie jullie leiding wordt! 


12/09 Overgang 10u-17u

Voor alle nieuwkomers, en het zijn er veel, staat er een prachtige overgang te wachten speciaal gemaakt door de tweedejaars. De eerstejaars komen pas rond 14u. Vergeet jullie propere kleren niet en de wet leren is misschien wel handig, of toch niet. De wet vinden jullie onderaan de Condacum.


19/09 Openingsvergadering 10u-17u

Niets leuker dan een dag met heel de scouts nog eens lekker wild doen. Vergeet geen lunchpakket en €2, kom zeker ook met de fiets!!!!!


26/09 Lokaal vergadering 14u-17u

Ons prachtige lokaal kan wel een lekje verf gebruiken vinden we. Neem dus zeker al jullie schilder gerief mee en ontdek hoe jullie het lokaal aan kunnen pakken. 


Zo dit was het voor september, vergeet niet het formulier onder een vergadering in te vullen als je niet kan komen, dan meld je je af voor de vergadering! 

Stevige linker van jullie megasuperfantastischmooie leiding

Anoniempje 1, Anoniempje 2, Anoniempje 3, Anoniempje 4 en Anoniempje 5 

Hieronder nog even de wet, die je moet kennen! Je kan op het pijltje klikken naast de eerste regel om de rest van de wet te verbergen zodat je kan oefenen.

Een Jongverkenner is een eerlijk en blij kameraad.

Hij doet mee en zet zich in.

Hij wil winnen maar kan verliezen.

Hij is een opmerkzaam ontdekker.

Hij is fijn in zijn optreden.

Hij draagt zorg voor hetgeen hij gebruikt.

Hij helpt graag waar hij kan.