Condacum September

Gegroet Toncas,

Fijn om jullie weer terug te zien na een geweldig leuk kamp. Dit jaar zit weer boordevol met plezier, vergaderingen, technieken,…

Het zal een druk jaar zijn, want we mogen weer alles doen, jippie!!!!

Wij zien jullie graag komen!

Zaterdag 4 september: 14u30-15u30 Kick-off

OOOHH, wie o wie is de nieuwe leiding van de tonca tak? Dat komen jullie vandaag te weten… spannend!! We starten het nieuwe scoutsjaar graag samen met jullie.  We verwachten jullie om 14u30 om samen met de tonca’s van vorig jaar en de oude leidingsploeg om spelletjes te spelen. Vanaf 16u is het leidingsvoorstelling en komen jullie te weten wie jullie leiding voor het komende scoutsjaar zal zijn!

Belangrijk!! Vergeet jullie zeker niet in te schrijven voor de barbecue en kubbtornooi, als je wil natuurlijk. Dit gaat via scoutskontich.be.

Zondag 12 september: 14u-17u: Welkomstvergadering

Welkom aan alle nieuwe tonca’s. De tweedejaars willen jullie graag een hartelijk welkom geven. Dat gaat weer wat worden ;). Het jaar kan nu echt van start gaan met de coolste tak die er bestaat! Wij hebben er al veel zin in!

Tweedejaars verwachten we al vanaf 12u op de wei. Eerstejaars nemen best vuile kleren en een handdoek mee.

Zondag 19 september: 11-17u: Openingsvergadering:

Zo deze maand gaat snel. Nu we in onze nieuwe tak zitten, moeten we natuurlijk laten zien, wie de beste tak van ze allemaal is. Vandaag zullen we dat eens bewijzen tegenover de rest! Wij verwachten jullie om 11u op de wei met jullie fiets, lunchpakket, voldoende water, helm en €2.

Tot snel!

Zondag 26 september 14u-17u: Pimp je lokaal

Wow, na al die vergaderingen hebben we nog niet eens tijd gehad om ons lokaal te pimpen. Nu is dan wel het moment om dat te doen. Het lokaal moet er spi spa spetterend uitzien! Doe best kleren aan die vuil mogen worden en als jullie nog verfgerief thuis hebben liggen, mogen die ook mee genomen worden :))!!

Pfft die eerste maand vloog voorbij, op naar de volgende!!

Anoki ?????? ???? ?????? ???????