Welkom bij Scouts Kontich!
Kick-off 2021

Beste leden, ouders, oudleiding en sympathisanten

Wij nodigen u graag uit op de tiende editie van onze Kick Off! Het startschot van het scoutsjaar 2020-2021 wordt gegeven op ZATERDAG 4 SEPTEMBER!

Vergadering

Om 14u30 worden alle oude en nieuwe leden op de scoutswei verwacht om nog een laatste keer met de leidingsploeg van het voorbije jaar te ravotten. Hierna trekt iedereen naar de welpenwei voor de leidingsvoorstelling.

Leidingsvoorstelling

Om 16u start de leidingsvoorstelling op de welpenwei en mogen ook ouders en sympathisanten komen kijken . Hier komt u te weten wie de nieuwe leiding zal zijn in het komende scoutsjaar. Daarnaast lichten we het verdere verloop van de dag ook nog even kort toe. Hierna sluiten de nieuwe takken de vergadering af en is deze dus ook officieel afgelopen!

Inschrijven en informatie

Na de leidingsvoorstelling kan u (van 16u – 18u) terecht bij de takverantwoordelijken (op de welpenwei) om uw zoon/zonen opnieuw in te schrijven voor het nieuwe scoutsjaar. Hier zal u ook verdere informatie krijgen betreffende data voor evenementen, weekends, kampen, … Ook kan u hier terecht bij de groepsleiding om eventuele documenten en formulieren te laten ondertekenen of bij verdere vragen omtrent het scoutsjaar.

Kubbtoernooi

Om 16u30 start het kubbtoernooi! Hiervoor kan u zich voor inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Je kan je inschrijven in groepen van 1-6 personen. De plaatsen zijn hier beperkt, aarzel dus niet om u in te schrijven met een groepje!

Inschrijven hiervoor kon tot maandagavond 30 augustus.

Barbecue

Rond 17u30 worden de vuren van de barbecue aangestoken. Vanaf dan kan u dus terecht bij de oudergroep die dit jaar alweer een heerlijk maal voor u zal prepareren. Dit jaar zal de zelfbak niet doorgaan wegens de geldende Coronamaatregelen.

Inschrijven hiervoor kon tot maandagavond 30 augustus.

…En nog veel meer!

Daarnaast is er deze dag een uniformverkoop en worden de verloren voorwerpen uitgehangen. Er zal ook een fotopresentatie met foto’s van het voorbije jaar zijn, alsook foto’s van de kampen.

Ook is er zoals steeds de mogelijkheid om de ‘bierbaktoren‘ te beklimmen en is er een toog aanwezig waar u terecht kan voor heerlijke verfrissingen. Wanneer de avond valt, steken we de houtvuren aan en belooft het een fijne avond te worden, tot in de vroege uurtjes!

Iedereen is welkom, nodig je vrienden uit!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Wij hebben er alvast enorm veel zin in!

Scouteske groeten van de voltallige leidingsploeg