MAART

Ait mannen we kunnen stillekes aan terug vergaderingen laten doorgaan op de scoutswei en deze maand is het zover! Om al die opgestapelde energie er uit te laten, hebben we van maart een heuse sportmaand gemaakt.

Zondag 7 maart: Recordvergadering van 15-17u

Onze eerste vergadering op onze heilige scoutswei gaan we meteen goed inzetten door de vorig neergezette records aan stukken te scheuren! Wees zeker snel en zorg dat je erbij bent!

Zondag 14 maart: Nipperke vergadering van 15-17u

Guu de naam verraad hier veel maar neemt niets weg van hoe chill dit spel is! Allen in grote (in hoeverre het mogelijk is uiteraard) aantallen aanwezig op deze grootse clash! Vergeet dus zeeeeker uwe fiets niet!

Zondag 21 maart: Afreageervergadering van 15-17u

Na deze enorm frustrerende periode die we al achter de rug hebben en nog altijd aant ondergaan zijn eigenlijk, vonden wij het wel eens tijd om ons nog eens goed af te reageren. Nog volk dat goesting heeft? Zeker afkomen dan

Zondag 28 maart: Sportvergadering van 15-17u

Voor de conditie toch nog een beetje op peil te houden, na deze voor sommigen lange onbewogen periode, gooien we de benen nog is los met goei sportvergadering. Altijd nice, altijd leuk en elke keer mensen da op hunnen bek gaan dus zeker komen als ge nog is goed wilt lachen ook!

Dat was het voor maart, hopelijk kunnen we zo verder blijven doen! Wij hebben er al mega veel zin in!!!

Stevige linker,
Kurt, Stijn, Maxim en Charlotte