Mei
Mei

Mei

Damn al de voorlaatste maand van het scoutsjaar. Hopelijk kunnen we door de versoepelingen nog wat epische vergaderingen laten doorgaan!

Zondag 2 mei: Rekkervergadering 15u-17u

Vandaag gaan we ons bezig houden met alles wat te maken heeft met elasticiteit. We gaan zien wie van jullie het meest flexibel is. Zorg maar dat je goed gestretcht hebt vooraleer je naar de wei komt.

Zondag 9 mei: Zeepvergadering 15u-17u

Waar zijn al die gladde boys? Bereidt u maar voor om eens goed uit te schuiven. Daarnaast is het ook hoogtijd om jullie volledig te reinigen van corona.

Zondag 16 mei: Barvergadering 15u-17u

Vandaag moet je je skills aan den toog laten zien. We gaan zien wie er stiekem een geboren caféganger is en wie er op een avondje weg met de homies beter thuis kan blijven.

Zondag 23 mei: Zoek Jürgen vergadering 15u-17u

De Jürgen is nog altijd loesoe, dus we gaan die mee helpen zoeken.

Zaterdag 29 mei: Kampinfoavond 18u30-19u30

Op deze moment wordt de kampuitnodiging meegegeven en kunnen jullie vragen stellen aan ons als jullie er hebben. Ook gebruiken we deze moment nog eens om de medische fiches na te kijken zodat deze zeker in orde zijn! Stuur ons een mailtje moest het niet lukken om langs te komen, dan sturen we de nodige info via mail. 

Zaterdag 29 mei: VK-Shot 20-22u

You know, dikste evenement van het jaar. Ready om harde kletsen te krijgen van jullie leiding in een klassiek matchke voetbal? Fix goeie patta’s en sportkledij!

Dit was het alweer voor mei. Veel succes met de opkomende examens!

Stevige linker,
Kurt, Stijn, Maxim en Charlotte