Oktober

Jooo JVKs oktober is weer daar woop woop. Weer een drukke scoutsmaand (let’s goooo).

Zoals elke maand verwachten we jullie in perfect uniform op de wei. Als je niet kan komen laat dan zeker iets weten via mail!

Zondag 3/10 Dikke-pech-blaadjes-weg-vergadering 14u-17u

Dikke pech alle blaadjes weg. Dan zou je denken: “Maar leiding zo werkt de herfst nu toch eenmaal” . Dat is allemaal goed en wel, maar waar gaan die blaadjes dan naartoe na de herfst. Kom af en ontdek het antwoord op deze vraag!

Zondag 10/10 Geen vergadering!!!

Eindelijk is het zover, patrouilleleiders worden gekozen en patrouillekreten bedacht. Vanavond zullen de patrouilleleiders hun beste kant laten zien om zo hun rangen aan te vullen. Kom zeker af en beslis mee over jullie patrouilledieren!

Zaterdag 16/10 Patrouilleverdeling 20u-21u

Dit weekend gaat de leiding zelf op weekend en is er dus geen vergadering. Jammeerrrrrrrrr, maar helaas. Tot volgende week!

Zondag 17/10 Patrouilletocht 10u-17u

Na de patrouilleverdeling van zaterdag is het vandaag tijd om elkaar beter te leren kennen op een mooie tocht door Kontich en omstreken. Patrouille per patrouille vertrek je met een kalkje in de hand naar een onbekende eindbestemming. Vergeet zeker geen lunchpakket en stevige wandelschoenen!

Zondag 24/10 Vriendjesvergadering 14u-17u

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, trommel al jullie klasgenootjes op om eens te komen proberen op onze mega-toffe-leuke-fantastische scouts. We kunnen namelijk nog wel wat tweedejaars gebruiken. (eerstejaars ook meer dan welkom uiteraard)

Vandaag op de planning: de beste klassiekers uit scouts-historie! Be there or be a vierkant.

Vrijdag 29/10 – Zondag 31/10 Weekend!!!!

Pak die matjes en slaapzakken maar al klaar, ons eerste weekend is daar!!

Meer info volgt snel!!

Zoals altijd moet de wet perfect gekend zijn!

Hier nog eens ter herinnering:

Een Jongverkenner is een eerlijk en blij kameraad

Hij doet mee en zet zich in

Hij wil winnen maar kan verliezen

Hij is een opmerkzaam ontdekker

Hij draagt zorg voor hetgeen hij gebruikt

Hij is fijn in zijn optreden

en helpt graag waar hij kan

Joo dat was het weer voor deze maand.

Kusjes en een stevige linker van jullie leiding

Ed
Wacco