Welkom bij Scouts Kontich!
Wie is wie

Wie-is-wie? Hieronder vind je de leiding terug en ook wie er in de scouts een Service-functie opneemt!

Leiding

Wie staat er nu waar in leiding en wat zijn de namen? Hier een overzichtje!

Kapoenen

Tonca’s

Jongverkenners

Verkenners

Service functies

Wa-is-da? Service functies zijn extra taken die opgenomen worden door de leiding binnen de Scouts. Deze taken zijn zeer uiteenlopend en gaan van vuilnis op tijd buiten zetten tot het checken van materiaal en het voorzien van colaatjes in het leidingslokaal. Hieronder vinden jullie de verschillende service-functies en hun verantwoordelijken terug!

Groepsleiding

WatDe groepsleiding zorgt voor de algemene coördinatie binnen onze groep.
WieSophie Maes & Han Reyniers
ContactSophie: 04 79 55 34 43
Han: 04 74 04 86 48
groepsleiding@scoutskontich.be

Secretariaat

WatHet secretariaat zorgt voor de financiële zaken binnen de groep. Zij regelen ook de groepsadministratie, dus als je met vragen zit over de inschrijvingen kan je steeds bij hen terecht!
WieFien Heyen
Hathi
Anoki
Contactsecretariaat@scoutskontich.be

Events

WatHet Events-team coördineert de organisatie van alle evenementen die door heen het jaar worden georganiseerd. We hebben drie grote evenementen per jaar:
– De Kick-Off
– De Winternacht
– Opendeurweekend (ODD)
WiePetro
Phao

Website & Sociale Media

WatHet website-team zorgt er voor dat alles hier up-to-date blijft en je maandelijks de condacum kan raadplegen.
Heb je vragen of suggesties over de website kan je steeds terecht bij ons door een mail te sturen.
WieEdward Van Belleghem
Joppe Bouwens
Victor Snyers
Emmelien Bergmans
Contactwebmaster@scoutskontich.be

Materiaalmeesters

WatDe materiaalmeesters beheren het materiaal van de scouts. Zij zorgen voor al onze grote materialen (bv. tenten) maar ook voor de kleinere zaken (bv.: bijlen en boren), zodat deze piekfijn in orde zijn voor het gebruik tijdens vergaderingen, evenementen en kampen.
WieStijn Holemans
Lucas Meel
Yuki
Matijs Geerts
Hakan
Jenten Huysmans
Contactmateriaal@scoutskontich.be

EHBO-team

WatHet EHBO-Team staat paraat om alle takken te voorzien van volledig uitgeruste EHBO-bakken om wondjes groot en klein te verzorgen!
WieMaïllie Vochten
Sara Verbert
Gigi

Het Leidingslokaal

WatDe service voor het leidingslokaal leggen de leiding in de watten! Ze voorzien lekkere frisdrankjes en versnaperingen en ook op evenementen voorzien alle verorberingen!
WieKurt Verbeeck
Charlotte Vanhandenhove
Emmelien Bergmans
Anke Van den Eynde
Kato van Aken

CO, Vuilnis & Groen

WatDe mannen (of vrouwen) van het groen zien dat de Scouts er altijd piekfijn bij ligt! Ze zetten de afvalzakken klaar voor ophaling, zijn vaste klant bij het containerpark en praten af en toe lief tegen de plantjes zodat deze goed groeien!
WieMaxim Morel
Dries Van Moerbeke
Sona

Toilet’madammen’

WatDe toiletmadammen (of – heren) zijn verantwoordelijk voor het kleinste kamertje op de scouts! De toiletten! Zij zien dat wij allemaal op een proper toilet onze zaakjes kunnen regelen en af en toe brengen ze zelfs entertainment!
WieMaxim Debeuf
Anton Van Belleghem