Condacum maart

Zondag 1 maart ( 14u – 17u): Nipperkevergadering

Wajowww nipperkevergadering, smeer jullie benen al maar in. De gene die het niet kunnen laten mogen altijd hun benen spiegelglad scheren voor extra aerodynamica. Wie haalt er de Remco Evenepoel uit zich boven? Wij zijn alvast benieuwd! Het is vanzelfsprekend dat jullie vandaag met de fiets moeten komen, als dit echt niet zou lukken moet je iets laten weten aan één van de leiding.

zondag 8 maart: Geen vergadering

De leiding is van alles voor jullie aan het bekokstoven, dus deze zondag is het even geen vergadering. Zo kunnen we er zeker in vliegen volgend weekend!

Vrijdag 13 maart – zondag 15 maart : Gemengd weekend

Lekker op weekend met onze goede vrienden van de Kokaz en de Gidsen!! Meer info vind je op de brief in bijlage!

Zondag 22 maart ( 14u – 17u) : Vetzakkerijvergadering

Lekker vettig doen kunnen we als geen ander op de scouts. Vandaag gaan alle remmen los en gaan we eens het vetzakske uithangen. Zie dat jullie kleren aan doen die zeker vuil mogen worden, we verwachten wel dat jullie je hemd en scoutsbroek aan hebben.  Hoe vettiger, hoe prettiger!! Tot dan!

29 maart ( 14u – 17u) : Leidingswissel

Vandaag is het geen gewone vergadering, jullie krijgen voor één vergadering andere leiding. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk een onvergetelijk toffe vergadering voor jullie ineen steken! Zeker komen dus!!