Februari

Februari of moet ik zeggen fe-bruur-ari, is de leukste maand van het jaar! En wel omdat de zondagnamiddagvergaderingen terug zijn! Olé!

Zondag 2 februari: Boerenvergadering 14u – 17u

Den boer heeft gevraagd of we willen komen helpen omdat hij zij beesten en gronden klaar moet maken voor de lente. Maar feitelijk weten wij niet zoveel van het boerenbestaan af en is het dus eerst nodig om ons te verdiepen in het boerenbestaan. Vandaag gaan we dat op 3 uur eens helemaal doorgronden! Gelieve u wel niet als de spreekwoordelijke boer te gedragen want dat wordt niet geapprecieerd door de uiterst deftige tonca’s!


Zondag 9 februari: Meisjesvergadering 14u – 17u

Het was jullie misschien nog niet opgevallen, maar recent wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat er onder onze rijke mensensoort nog een andere verschijning is opgetreden: de meisjes. Atean en Shabo hadden er nog nooit van gehoord, totdat de rest van de toncaleiding opeens zei dat ze ook tot die merkwaardige categorie behoorden! We besloten er prompt een vergadering van te maken omdat we het eigenlijk nog altijd niet geloven. Verkleedkleren worden zeeeeeeeeeer hard geapprecieerd vandaag!


Zondag 16 februari: Recordvergadering 14u – 17u

Het langste haar ter wereld is 5,63 meter lang, de langste neus meet 8,8 centimeter en de langste neushaar steekt maar liefst 18 millimeter uit de neus van de gelukkige eigenaar uit. Hoe zit het met jullie recordcapaciteiten? Kom af en we zullen dat eens grondig onderzoeken!


Zondag 23 februari: Muziekvergadering 14u – 17u

Terwijl de leiding het liefste luistert naar de keelzangers van de Mongoolse steppehordes, hebben wij wel door dat er onder de tonca’s toch een ietsje andere muzieksmaak heerst. Wij leren er graag alles over!


Hopelijk komen jullie allemaal!! Tot dan!

Fotogalerij Tonca’s 2019-2020