Condacum

Tonca-banner

Beste Tonca’s

Na een lange welverdiende vakantie beginnen we weer aan een fantastisch nieuw scoutsjaar! We hopen dat jullie er even veel zin in hebben als wij en verwachten jullie dan ook allemaal terug op onze wei!

Zaterdag 9 september van 14:30u tot 16u: Kick Off!

Om 14:30u worden jullie op de scoutswei verwacht aan onze Toncaboom uiteraard. Om 16u komen jullie de nieuwe leiding te weten. Daarna zijn jullie allemaal welkom voor een lekkere BBQ, een gezellige Kubb, … Vergeet jullie hier zeker ook niet voor in te schrijven! Dit kan via onderstaande link of via facebook. Meer info over het evenement vind je op onze website.

Kick Off 2017

Zondag 17 september van 14u tot 17u: Welkomstvergadering

Vandaag nemen we afscheid van onze oude Tonca’s en ontvangen we een aantal nieuwe jongens. Iedereen mag zeker niet vergeten om reservekledij en eventueel een handdoek mee te nemen!

Zondag 24 september van 10u tot 17u: Openingsvergadering

Met heel de scouts van Kontich trekken we er op uit om het jaar stevig in te zetten. We verwachten jullie om 10u met fiets aan het station van Kontich. Om 17u zullen we ook daar terug aankomen. Vergeet zeker geen zwemgerei, lunchpakket en je identiteitskaart. Ook vragen wij voor deze uitstap om €5 mee te brengen. Tot dan!

Wij hebben er alvast zin in!!

Ne stevige linker,

???                                 ???                                 ???                                ???                                ???