Condacum Tonca’s

Gegroet beste tonca’s!

Een spiksplinternieuw scoutsjaar staat voor de deur en wij hebben er formitastisch veel zin in!!! Hopelijk jullie ook 🙂

Vergeet zeker niet

• te mailen, bellen, sms’en… als je een vergadering niet kan komen
  • steeds in uniform te komen
  • de wet vanbuiten te kennen (zie onderaan condacum)
  • je goed humeur mee te nemen

Zaterdag 7 september 14u30 – 16u: KICK OFF

Zoals elk jaar beginnen wij met onze fantastische Kick Off. Alle leden worden om 14u30 op de wei verwacht, waarna we nog een laatste keer met de ‘oude’ leiding de pannen van het dak spelen. Om 16u vindt de leidingsvoorstelling plaats: hier komen jullie dus de nieuwe leiding voor dit scoutsjaar te weten (spanneuuuuuund)!!! Nadien kunnen jullie je met je mami en papi opnieuw komen inschrijven voor het nieuwe jaar. Jullie kunnen je ook steeds inschrijven voor het kubbtoernooi en de heerlijke bbq. Meer info vind je op de website of op het facebookevenement.

Tot daaaaaaaaaaaaaaan!

Zondag 15 september 12u (voor tweedejaars) of 14u (voor eerstejaars) – 17u: welkomstvergadering

Na onze geweldige Kick Off is het dan tijd voor de enige echte welkomstvergadering! De eerstejaars worden op scouteske wijze verwelkomd en doen kleren aan die vuil mogen worden én nemen reservekledij mee. Zij worden pas om 14u verwacht, de tweedejaars om 12u om de nodige voorbereidingen te treffen. Mis deze vergadering zeker niet!!!

Zondag 22 september 11u – 17u: openingsvergadering

Nu iedereen verwelkomd is en elkaar wat beter heeft leren kennen, is het tijd om er met de hele scoutsgroep op uit te trekken! Jullie worden om 10u op de scoutswei verwacht met fiets, helm en lunchpakket! Dit wordt weer een knaller, wees er zeker bij :-).

Neem ook zeker €2 mee!

Zondag 29 september 14u – 17u: pimp-je-lokaalvergadering

Vandaag steken we onze handen uit de mouwen en steken we ons lokaal in een nieuw jasje. Neem zeker zelf iets van verf, verfborstels, decoratie, slingers, plantjes… mee!! We maken er iets moois van :-).

Zo, dit was het voor september. Hopelijk vonden jullie het al een fijne eerste maand, het belooft echter nog een megasupertantoereuzeleuk jaar te worden bruurs!!!

Veel groetjes, knuffels, lekjes, wat jullie maar willen, van jullie nog onbekende leiding!!!

???                                  ???                               ???                             ???                                ???

Belangrijk: de wet!

Wij zijn Tonca’s, samen trekken wij op avontuur en wagen ons op onbekende jachtvelden. Tijdens deze grote tocht tonen wij respect voor de natuur en de wonderen van moeder aarde. Wij Tonca’s leven in verbondenheid met andere indianenstammen, dit broederschap geeft ons de kracht om nieuwe uitdagingen aan te gaan.