Condacum

Tonca-banner

Het nieuwe jaar is aangebroken. We maken er een fantastisch en onvergetelijk 2018 van!
Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons.

Dit is de kampuitnodiging:

uitnodiging vlaggen

Mei

We zijn ondertussen al aan de maand mei gekomen, wat gaat dat toch snel he! Zoals jullie waarschijnlijk zelf al hebben opgemerkt, is de zon er meer en meer aan het doorkomen. Dit wil dus zeggen dat de vergaderingen extra leuk gaan worden onder dat warm zonnetje!

Zondag 6 mei: Leiding vs leden vergadering – 14-17u
Denken jullie dat jullie sterker, sneller, slimmer of beter zijn in eender wat dan de leiding? Dan is deze vergadering de moment om het te komen bewijzen (al is de leiding ervan overtuigd dat jullie het niet gaan waarmaken). Verman jezelf en tot dan!

Zondag 13 mei: Fiets vergadering – 14-17u

Zoals jullie hopelijk wel weten, gaan jullie helemaal op je eentje naar de kampplek moeten fietsen. Als jullie naar deze vergadering komen, zorgen wij ervoor dat jullie met 2 vingers in de neus helemaal naar de kampplek kunnen fietsen. Zeker komen, oefenen kan zeker geen kwaad en samen een tochtje maken is ook altijd leuk!

Zaterdag 19 mei: kamp info avond – 19u30-20u30

Wij verwachten jullie vanavond samen met jullie ouders op de wei zodat wij jullie meer info kunnen geven over ons geweldig kamp.

Zondag 20 mei: Popcorn time – 14-17u

Vandaag gaan we popcorn verkopen zodat we veel centjes kunnen inzamelen voor ons megasuperleuk kamp! Hoe meer centjes, hoe leuker de activiteiten zullen zijn op kamp! Als je dus zelf wil zorgen voor een onvergetelijk kamp, moet je mee popcorn komen verkopen!

Zondag 27 mei: Papa vergadering – 14-17u

Woehoew PAPA – vergadering! Breng allemaal jullie grote, sterke papa’s mee om samen leuke spelletjes te spelen en eens te zien hoe gek jullie papa’s wel niet kunnen zijn. Hoe meer papa’s, hoe beter. Duw je papa maar snel richting de wei! En met deze fantastische vergadering sluiten we de maand mei af. Wij hopen met deze keileuke vergadering er minstens een even leuke maand van te maken!

Veel knuffels van alle leiding en veel kusjes xxx

Chippe                                                Cree                                                   Wetta

Tawa                                                                      Seba

Juni

Wat vliegt de tijd snel voorbij, het is al de laatste maand van dit scoutsjaar!! Daarom hebben wij deze maand nog extra speciaal en leuk gemaakt!
Vuurvergadering: Vrijdag 1 juni –  19u-21u

Geef maar toe, jullie maken allemaal graag vuur! Vandaar dat deze vergadering helemaal iets voor jullie gaat zijn. Hopelijk zijn jullie allen talrijk aanwezig. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugde en natuurlijk, hoe meer VUUR!!

Filmontbijt: zondag 10 juni – 10u-12u

Vandaag doen we het rustig aan en kijken we gezellig een filmpje samen. Er wordt ook een lekker ontbijtje voorzien voor jullie. Zelf mag je altijd een leuke film en een zacht dekentje of kussentje meenemen! Maak het jezelf comfortabel door in pyjama of joggingbroek te komen!

Afreageervergadering: zaterdag 16 juni –  19u-21u

Omdat we allemaal zo gefrustreerd zijn door de examens en zin hebben in vakantie en ons feestkamp, gaan we vandaag even alle stoom afblazen op de afreageervergadering!! Breng daarom zeker kartonnen dozen mee die na vanavond niet meer moeten leven!

Slotvergadering: zondag 24 juni –  10u-17.00u

Wat we vandaag gaan doen, is nog een verrassing. Wij kunnen jullie wél garanderen dat je deze vergadering NIET wilt missen! Voor deze vergadering heb je enkele dingen nodig:  een fiets, een fietshelm, een lunchpakket, een drankje en een koekje.

Cree                              Wetta                     Chippe                    Tawa                          Seba

Belangrijk: De wet!

Wij zijn Tonca’s, samen trekken wij op avontuur en wagen ons op onbekende jachtvelden. Tijdens deze grote tocht tonen wij respect voor de natuur en de wonderen van moeder aarde. Wij Tonca’s leven in verbondenheid met andere indianenstammen, dit broederschap geeft ons de kracht om nieuwe uitdagingen aan te gaan.