Condacum

Tonca-banner

Kampuitnodiging

Voor wie er niet bij kon zijn op de kampinfoavond en toch graag de uitnodiging heeft. Je kan ook altijd na de vergadering nog vragen voor een uitnodiging dan krijg je er nog één in thema inclusief doosje ;).

Kampuitnodiging 2017

Juni

Zaterdag 3 juni van 17u tot 19u: Groepszwemmen

Met alle scouts van Kontich trekken we vandaag naar het zwembad. Vergeet dus zeker geen zwemgerij en ook vragen wij voor dit avontuurtje €2. Ook verzamelen doen we dit keer niet op de weide, maar meteen aan sporthal De Nachtegaal voor een grote opening. Tot dan!

Zaterdag 10 juni van 19u tot 21u: Casino vergadering

Trek allemaal jullie netste pak aan en laat het geld maar rollen. Wie heeft de beste pokerface en kan het meeste geld binnenhalen? Dat merken we deze vergadering. Komen is de boodschap.

Vrijdag 16 juni van 19u tot 21u: Afreageer vergadering

De examens zijn bijna gedaan en daarom mag al die stress er worden uitgegooid. Joepie!

Zondag 25 juni van 10u tot 17u: Slotvergadering

Het jaar zit er weeral op. Daarom gaan we net voor ons kamp nog een allerlaatste keer knallen!

Omdat vorig jaar onze trip naar de Nekker in Mechelen letterlijk in het water is gevallen, hopen we dat vandaag de weergoden ons goed gezind zijn! We spreken af op de wei om 10uur met fiets, helm, picknick, drinkenbus en een goed humeur! Een zwembroek en handdoek kan ook altijd van pas komen voor de durvers onder ons. Neem ook allemaal €4 mee voor de activiteit.

Wij hebben er alvast zin in, tot op de laatste vergadering van dit jaar!!

 

Tot op de vergadering!

Afbeeldingsresultaat voor fietsers tekening Gerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor fietsers tekening Afbeeldingsresultaat voor fietsers tekening vallen

Atean – Winnebago – Sioux – Wettatoni