Condacum

Tonca-banner

Kampuitnodiging

Voor wie er niet bij kon zijn op de kampinfoavond en toch graag de uitnodiging heeft. Je kan ook altijd na de vergadering nog vragen voor een uitnodiging dan krijg je er nog één in thema inclusief doosje ;).

Kampuitnodiging 2017

Juni

Zaterdag 3 juni van 17u tot 19u: Groepszwemmen

Met alle scouts van Kontich trekken we vandaag naar het zwembad. Vergeet dus zeker geen zwemgerij en ook vragen wij voor dit avontuurtje €2. Ook verzamelen doen we dit keer niet op de weide, maar meteen aan sporthal De Nachtegaal voor een grote opening. Tot dan!

Zaterdag 10 juni van 19u tot 21u: Casino vergadering

Trek allemaal jullie netste pak aan en laat het geld maar rollen. Wie heeft de beste pokerface en kan het meeste geld binnenhalen? Dat merken we deze vergadering. Komen is de boodschap.

Vrijdag 16 juni van 19u tot 21u: Afreageer vergadering

De examens zijn bijna gedaan en daarom mag al die stress er worden uitgegooid. Joepie!

Zondag 25 juni van 10u tot 17u: Slotvergadering

Het jaar zit er weeral op. Daarom gaan we net voor ons kamp nog een allerlaatste keer knallen!

Verdere info volgt nog.

Mei

Zondag 7 mei 14-17u: Instuif

Elk jaar organiseert de jeugdraad een super leuk evenement, namelijk de instuif. er is altijd veel leuks te doen. Denk aan leuke attracties zoals gekke fietsen, springkastelen, frietjes,… Uiteraard willen wij dit niet missen! Dit jaar vindt de instuif plaats in Waarloos, kom dus zeker met de fiets!

Zondag 14 mei 14-17u: Verassingsvergadering

Wat we vandaag gaan doen is nog een grote verassing. Verwacht je alvast aan een leuke afwisseling!

  • Zaterdag 20 mei 19-20u: Kampinfo-avond 

Vanavond krijgen jullie de kampuitnodiging met alle info die daarbij hoort. Neem mama of papa mee tussen deze uren zodat ook zij op de hoogte zijn van dit grote evenement!

Zondag 21 mei 14-17u: Laddercompetitie

De vergadering van vandaag staat in thema van de ladder. We gaan niet echt ladders beklimmen. Wat we dan wel gaan doen, komen jullie vandaag te weten.

Zondag 28 mei: 10-12u: Papavergadering

Zoals de naam al doet vermoeden is het vandaag aan de papa’s. Zorg dus zeker dat je papa deze datum vrij houdt want het is tijd om hen eens te tonen wat wij nu juist doen elke zondag. En niet enkel tonen, uiteraard is het ook aan de papa’s om deel te nemen.

Aan de papa’s: hoewel het vandaag zondag is komen jullie beter niet in je beste kleren. We gaan niet in de modder liggen rollen, maar in het heetst van een spel hou je nu eenmaal geen rekening met het chic kostuum van de tegenstander.

Tot op de vergadering!

Afbeeldingsresultaat voor fietsers tekening Gerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor fietsers tekening Afbeeldingsresultaat voor fietsers tekening vallen

Atean – Winnebago – Sioux – Wettatoni