Condacum april
Condacum april

Condacum april

Condacum April

Hey Tonca’s!! Wat vliegt de tijd, we zijn ondertussen al in april aangekomen! De lente is eindelijk begonnen en het opendeurweekend staat voor de deur, dus wij hopen alvast dat het een zonnige maand zal worden en dat we niet teveel van zien van die aprilse grillen!! Wij hebben er alvast enorm veel zin in!

Wil jij liever niet voorschut staan als je de wet moet opzeggen voor heeeeel de scouts op ODD, dan zou ik maar snel beginnen blokken! Wat er is bij enkele nog wel wat werk aan de winkel 😉

Wij zijn tonca’s. Samen trekken wij op avontuur en wagen ons op onbekende jachtvelden. Tijdens deze grote tocht tonen wij respect voor de natuur en de wonderen van Moeder Aarde. Tonca’s leven in verbondenheid met andere stammen; dit broederschap geeft ons de kracht om nieuwe uitdagingen aan te gaan.


Zondag 07 april: Geen vergadering

Aangezien zowel wij als jullie waarschijnlijk nog volop aan het genieten zijn van onze welverdiende vakantie is het vandaag helaas geen vergadering. Tot volgende week!

Zaterdag 13 april van 19u-20u30 & zondag 14 april van 10u-16u: Opendeurweekend

Zaterdag 13 april trappen we zoals altijd het opendeurweekend af met een kampvuur! Maar voor we ons hier allemaal gezellig aan opwarmen is er eerst nog een vergadering om 19u. Om 20u30 is de vergadering gedaan, maar jullie zijn uiteraard allemaal zeer welkom om dan nog te blijven plakken en te genieten van ons kampvuur, lekkere drankjes en muziek. Onze verkenners zullen jullie voorzien van heerlijke hamburgers, zo kunnen zij alvast geld inzamelen voor hun kamp!

Zondag 14 april is het dan de befaamde opendeurdag! Om 10u worden jullie op de wei verwacht voor verschillende activiteiten en spelletjes. Vergeet zeker geen 4 euro mee te nemen zodat we allemaal samen lekker kunnen eten!
Om 12u30 opent het ODD-restaurant, iedereen is van harte uitgenodigd om hier lekker te komen eten. Jullie zullen ook kunnen smullen van verschillende desserten zoals ijs, pannenkoeken en popcorn. Vanaf 13u staan er verschillende activiteiten op het programma, zo wordt er dit jaar weer een waterglijbaan gebouwd! Ook andere randanimatie wordt voorzien, wees dus maar zeker, je zal je er niet vervelen! De vergadering en het ODD-restaurant eindigen om 16u en de toog zal ten laatste sluiten om 17u.

Zondag 21 april van 14u-17u: Wieltjesvergadering

Deze befaamde vergadering heeft waarschijnlijk weinig uitleg nodig… Of is het toch iets anders dit jaar? Maar 1 manier om daar achter te komen natuurlijk, dus kom maar allemaal af en vergeet jullie wieltjes niet!! Dit kan een fiets, step, … zijn, de keuze is aan jullie!

Zondag 28 april van 14u-17u: Mooi weer vergadering

Mooi weer vandaaaag! We zijn de lente lekker snel ingevlogen, zoals het hoort natuurlijk. Na al die opendeurdagen is het tijd om even lekker van het lente weer te genieten. Dus smeer maar snel jullie beentjes in want wij verwachten jullie op ons fantastische lente feestje! Wie weet wel met enige verrassingen…


Hehe, nee het is geen mop, dat was het alweer voor april! Hopelijk hebben jullie ervan genoten en zien we jullie allemaal terug in mei!