Condacum april
Condacum april

Condacum april

Nu de bomen op onze wei stilletjes aan weer felgroen beginnen kleuren, kunnen wij alles nog beter door een roze bril zien en ons extra amuseren op onze toffe vergaderingen. Daarnaast zal er zeer binnenkort hopelijk witte rook opgaan om toch nog een 2de weekend (een tipiweekend) op die groene wei te doen! Ook een (alternatieve) opendeurdag staat op de planning. De rode draad: april wordt een topmaand. Komen is dus de boodschap!

De inschrijvingsknop voor de vergaderingen vinden jullie bovenaan de Condacum.

We willen toch vragen dat jullie zich blijven inschrijven, liefst voor woensdagavond. Daarna kunnen jullie nog tot vrijdagavond altijd mailen of even bellen om te laten weten dat jullie er bij zullen zijn die week. Op vrijdagavond zullen we steeds laten weten of er mogelijks 2 groepen moeten gevormd worden. Dit omdat we, als we met meer dan 25 zouden zijn, de groep in 2 zouden moeten splitsen. Met behulp van de inschrijvingen is het gemakkelijk om dit op voorhand te laten weten, aangezien jullie dan in principe voor de vergaderingen ook geen contact zouden mogen hebben met elkaar. Maar dat we met meer dan 25 zijn, zal normaal niet teveel voorvallen. Toch geldt: voor vrijdagavond niet ingeschreven = niet naar de vergadering komen die week! Voor de rest gelden er nog steeds de volgende maatregelen:

  • Vergaderingen worden op zondag gegeven van 12u30 tot 14u30
  • Regelmatig handen wassen en ontsmetten
  • Tonca’s worden nog tot -12 gerekend, dus moeten geen mondmasker op

Zondag 4 april van 12u30 tot 14u30: Geen vergadering

Wegens Pasen zullen we deze zondag geen vergadering geven.

Zondag 11 april van 9u30 tot 20u : tipiweekend-dag

Vandaag zullen we ons fantastische tipiweekend zo goed mogelijk proberen reconstrueren op onze eigen Scoutswei. We zullen dus enkel de allerleukste dingen van het weekend eruit halen om er een geweldig toffe dag van te maken. Komen is dus de boodschap!

Jullie worden op de wei verwacht om 9u30 en hebben reeds ontbeten. We zullen wel samen middag- en avondeten en vragen hiervoor een kleine bijdrage van €7. Dit bedrag mogen jullie cash afgeven op de vergadering, vlak voor de vergadering betalen via payconiq, of op voorhand storten op BE56 3771 2292 3588.

De inschrijvingen lopen nog tot zaterdag 12u! Je kan je inschrijven via de link die je bovenaan deze pagina vindt of via de knop hieronder. Zaterdagavond zullen jullie een mailtje ontvangen waarin zal staan in welke groep jullie zullen zitten (groepen van 10).

Tot zondag!

Zaterdag 17 en zondag 18 april: opendeurdag

Meer informatie volgt snel!

Zondag 25 april van 12u30 tot 14u30: Wereldreisvergadering

Vandaag zullen we de Corona maatregelen even omzeilen en stilletjes het land verlaten om de hele wereld rond te reizen! Van de prachtige fjorden in Scandinavië tot de paradijselijke witte stranden in de Caraïben, van de Taj Mahal tot de Eiffeltoren, van Oezbekistan tot Nicaragua, we zullen het allemaal gezien hebben! Tenminste, dat is toch wat we ons zullen inbeelden 😉. Afspraak op onze wei!

Alee, april is al gedaan zeg! Maar niet getreurd, mei staat al voor de deur. Daar hebben we nog enkele klassiekers voorzien, maar natuurlijk ook volledig nieuwe topvergaderingen. Het warme zonnetje zal vast en zeker ook van de partij zijn, jullie toch ook?

Seba

Wacco

Apache

Tatanka

Anoki